Camdaki Kız Dizisi 14. Bölüm Full İzle! 7 Ekim 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Camdaki Kız, bayram dönüşü sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığının hikayenin özgünlüğü ile ilk bölümden bu yana odak konusu haline gelmeyi başaran Camdaki Kız, usta oyuncuların performanslarıyla eşsiz bir seyir keyfi sunuyor. Sevenlerinin merakla beklediği Camdaki Kız dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 13. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Camdaki Kız Dizisi 14. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımı olmayı başaran Camdaki Kız dizisi, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Yeni bölümünde tüm dengelerin değiştiği Camdaki Kız dizisi, heyecanlı bir bölüm ile ekranlara geliyor. Peki, Camdaki Kız dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 13. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Psikiyatrist ve yazar olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden senaryoya uyarlanan Camdaki Kız dizisi, ikinci sezonu ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Nalan’ın dram dolu hayatını ekranlara getirmeye bu sezon da devam eden Camdaki Kız dizisinin başrollerini Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan paylaşıyor. Heyecanlı hikayesi ile her hafta seyircisini ekran başına kilitleyen Camdaki Kız dizisi, perşembe günleri saat 20.00’da Kanal D ekranlarını aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Camdaki Kız Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 30 Eylül Perşembe günü gelen Camdaki Kız dizisi, 13. bölümünü yayınladı. Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; kalp krizi geçiren Rafet Koroğlu’nun hayatını kurtaran Hayri, aileye hızlı bir giriş yaptı. Rafet Koroğlu’nun özel şoförü olan Hayri, Nalan’ı daha sık görmeye başladı. Sedat ve Nalan Rafet Koroğlu’nu eve dönmesi için ikna etti. Aile yemeğinde şirketten ayrılma isteğini belirten Rafet Koroğlu, çocuklarının iktidar savaşına girmesine neden oldu. Öte yandan Nalan, annesi Feride ile arayı düzeltmek için Sedat ile çocuk yapmak zorunluluğu olduğunu anlayınca, harekete geçti. Otel odasında baş başa olduklarını düşünen Nalan ve Sedat, keyifli anlar geçirirken, Sedat’ın Cana’yı görmesi ile tüm sürpriz bozuldu.

Camdaki Kız Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Camdaki Kız dizisi, 14. bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 14. bölüm fragmanına göre; Nalan’ın annesi Feride, tüm gerçekleri ardında bırakarak, Nalan’ı terk edecek. Sedat, Cana ile konuşurken Nalan’a yakalanacakken; Hayri ile Nalan daha çok vakit geçirmeye başlayacak. Sedat ile Selen arasındaki iktidar savaşı kızışacağı Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.