Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 7 Ekim 2021 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1 ekranlarının yeni fenomeni Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, hikayesini anlatmaya kaldığı yerden devam ediyor. Denizci bir aile olan Barbaros kardeşleri konu alan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisine ait son bölüm fragmanı ve bölüm özeti haberimizde...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi 4. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının yeni fenomeni Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, hikayesini anlatmaya kaldığı yerden devam ediyor. Denizci bir aile olan Barbaros kardeşleri konu alan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, her perşembe saat 20.00’da seyircisinin karşısında oluyor. Peki, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 3. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezonda ES Film imzası ile TRT1 ekranlarına gelmeye başlayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, iddiasını her geçen gün daha da artırıyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı Deryası Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin deniz maceralarına konu ala Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin oyuncu kadrosunda; Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, İlyas Reis, Bahadır Yenişehirlioğlu, Pelin Akil Altan, Yiğit Özşener, Devrim Evin, Tolga Akkaya, Cem Bender, Gülcan Arslan, Melis Babadağ, İsmail Filiz ve Miraç Sözer gibi birbirinden ünlü isimler bulunuyor. Maceralı konusu ve gerçek hikayesi ile şimdiden bir hayli beğenilen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, her perşembe saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 3. Bölümünde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son geçtiğimiz hafta gelen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, 3. bölümünü ekranlara getirdi. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin son bölümünde; Poseidon’u öldürdüğünü düşünen İshak, kardeşlerinin ısrarlarına karşı çıkarak, Midilli’ye dönmek için yola düştü. Ailesinin katledilişi üzerine zor anlar geçiren İshak, bu hadisenin sorumlularını bulmak için harekete geçti. Hızır, payitahtın sırlarını keşfetmek için kaldığı yerden maceraya atılırken; Pietro, demirci sandığı Hızır’ın peşinden ada gezmeye başladı. Öte yandan İsabel, Baba Oruç’u kurtarmak için babasına söylediği yalanların ortaya çıkması ile zor durumda kalınca, babası ile Baba Oruç arasında bir seçim yapmak zorunda kaldı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranların yeni fenomeni Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, bu hafta 4. bölümü ile ekranlara gelecek. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yayınlanan 4. bölüm fragmanına göre; Baba Oruç, Şahin’den hesap sormak için İlyas’a söz verecek. Poseidon, denizlerden kurtulup, Pietro’nun eline düşecekken; Hızır, kendisini emanet için yeniden tehlikeye atacak. Yeni dizi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.