Müge Anlı 8 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 8 Ekim 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 8 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 8 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 8 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Araştırdığı şüpheli kayıp ve cinayet dosyaları ile tüm Türkiye’de gündem olmayı başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gizemli bir cinayet dosyasını daha ele almaya başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da ekranlardaki yerini alıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 8 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Ekim’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Seyircisinin sarı papatyası, ekranların ise reyting kraliçesi olan Müge Anlı, kendi adını verdiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonunda çok konuşulacak cinayet dosyalarının kapağını açan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bir süredir Şen Kardeşler, Özkan ailesi ve Mustafa Kurt cinayetini tartışıyor. 2008 yılından bu yana ATV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 7 Ekim’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 7 Ekim 2021 Perşembe günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ilginç bir cinayet davasını tartışmaya devam etti. Bir süredir Mustafa Kurt cinayetinin ardındaki gizemi ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; konuyla ilgili stüdyoya konuk olan Sezer Bey, Osman Bey ve Ersin Bey ile madde kullanırken Ersin Bey’in “Gitsinler baksınlar ben parmak izi bıraktım mı” dediği ifadeleri ile cinayet dosyasının yönünü bambaşka bir yöne çevirdi. Bu iddiaların köyde konuşulduğunu söyleyen Sezer Bey, Mustafa Kurt’un oğluna da bunlardan bahsettiğini dile getirdi. Ersin Bey’in sürekli olarak cinayet dizi ve filmlerini izlediğini belirten Sezer Bey, Ersin Bey’in arkasında iz bırakmadan cinayet işleyebileceğini savundu. Öte yandan konuyla ilgili ailenin neden Ersin Bey’i suçlamadığını merak eden Müge Anlı, tüm suçlamaların Ramazan Bey’e yönlendirilmesine anlama veremediğini ifade etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 8 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Haftanın son yayın günü ile ekranlara gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 8 Ekim 2021 Cuma günü de seyircisinin karşısında olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde ele alınan Mustafa Kurt, Şen Kardeşler ve Özkan ailesinin cinayeti ile ilgili sıcak gelişmeler seyirciye aktarılacak. Kayıpları da bulmaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, saatler 10.00’ı gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.