Esra Erol'da 8 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 8 Ekim 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 8 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 8 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 8 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 8 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Çiftler arasındaki anlaşmazlıkları çözmek üzere ekranlara gelen Esra Erol’da programı ilginç konu ve konukları ile gündemleri altüst etmeye devam ediyor. Kübra ve Barış arasındaki gerginlik sonucu tüm Türkiye’nin dikkatini üzerine çeken Esra Erol’da programı, bugün sıcak gelişmeler ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Esra Erol’da programı 8 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 7 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da programı, reytinglerdeki yerini korumaya devam ediyor. Konuklarının gerçek yaşamlarından beslenen Esra Erol’da her bölümünde birbirinden ilginç aile içi dramları seyircisinin karşısına çıkarıyor. Kayıp yakınlarını, biyolojik ailesini arayanlarını ve boşanmak isteyen çiftleri stüdyosunda ağırlayan Esra Erol’da programı, konukların başından geçen ilginç aldatma hikayeleri ile de gündemleri alt üst etmeyi başarıyor. 2015 yılından bu yana ATV ekranlarına gelmeye devam eden Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de başlıyor.

Esra Erol’da Programı 7 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 7 Ekim 2021 Perşembe günü gelen Esra Erol’da programı, gündemlere bomba gibi düşen sahnelere ev sahipliği yaptı. Esra Erol’da programının son bölümünde; ortak çocuklarının babası Barış Bey tarafından kaçırıldığını iddia eden Kübra Hanım, stüdyoda Barış Bey ile yüzleşti. Stüdyoya çocuğu getirmeyen Barış Bey, Kübra Hanım’ın annelik yapamayacağını iddia ederken; duydukları karşısında sinir krizi geçiren Kübra Hanım, Barış Bey’in üstüne yürüdü. Araya giren güvenlikler stüdyoyu sakinleştirirken; bebek kaçırma suçu işleyen Barış Bey, canlı yayında polisler tarafından gözaltına alındı. Öte yandan evden Aziz Bey ile kaçtığı iddia edilen Şaduman Hanım, eşi Ömer Bey ile yüzleşti. Ömer Bey’den şiddet gördüğü için kaçtığını iddia eden Şaduman Hanım, Aziz Bey ile kaçtığını kabul etti.

Esra Erol’da Programı 8 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Esra Erol’da programı, yeni bölümünü 8 Ekim 2021 Cuma günü ekranlara getirecek. Esra Erol’da programının yeni bölümünde; Kübra Hanım’ın bebeğini kaçıran Barış Bey ile ilgili sıcak gelişmeler programın seyircisine aktarılacak. Ekranların fenomen programlarından olan Esra Erol’da bugün saatler 16.20’yi gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayına geçecek. Bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek olan Esra Erol’da yine ilginç konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkacak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde geçmişten gelen konuların sıcak gelişmeleri seyirciye aktarılacak. Çiftler arasındaki yüzleşmenin son perdesini açacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.