Kırmızı Oda 46. Bölüm Full İzle! 8 Ekim 2021 Kırmızı Oda Dizisi Son Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 28. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 29. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda 29. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların iddialı yapımlarından biri olan Kırmızı Oda dizisi, yeni bölümlerini ve karakterlerini seyircisinin karşısına çıkarmaya devam ediyor. Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde kadroya dahil olacak o isim, saat 20.00’da seyirci ile ilk kez buluşuyor. Peki, Kırmızı Oda Dizisi 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda dizisi 45. bölümde neler yaşandı? İşte, Kırmızı Oda dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Psikiyatrist ve yazar olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabından senaryoya uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, gerçek yaşam öykülerinden oluşan hasta seanslarını seyircisinin karşısına çıkarmaya devam ediyor. İkinci sezonuna Rezzan (Nihal Yalçın), Derya (Ayça Bingöl), Asuman (Başak Daşman), Süveyda (İlayda Alişan) ve Gülben (Merve Dizdar) gibi karakterler ile başlayan Kırmızı Oda dizisi, karakterlerinin travmalarını her seansta daha da derinlemesine gözler önüne seriyor. İki sezondur ekranların fenomen yapımı haline dönüşen Kırmızı Oda dizisi, her cuma saat 20.00’da TV8 ekranlarının tek dizisi olarak, ekranlardaki yerini almaya devam ediyor.   

Kırmızı Oda Dizisi 45. Bölümde Neler Yaşandı?

TV8 ekranlarına en son geçtiğimiz hafta gelen Kırmızı Oda dizisi, 45. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde; Rezzan ilk kez ablasından bahsetmeye başladı. Rezzan’ın annesini de terapiye çağıran Doktor Manolya, Rezzan’ın sorunlarının anneden kaynaklanabileceğini ilk seansta anladı. Öte yandan annesinin hapisten çıkışı ile bir hayli dağılan Derya, kardeşi Deniz’in annesini karşılamaya gittiğini görünce abla ile kardeş arasında tartışmalar yaşanmaya başladı. Soluğu Doktor Manolya’da alan Derya, kardeşine olan tüm sitemini kırmızı odaya anlattı. Süveyda ise, evlatlık olduğunu öğrenmenin verdiği güven kırıklığı ile travmalarını anlatmaya devam etti.

Kırmızı Oda Dizisi 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta TV8 ekranlarındaki yerini almaya devam edecek olan Kırmızı Oda dizisi, 46. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kırmızı Oda dizisinin yayınlanan 46. bölüm fragmanlarına göre; Doktor Manolya, yeni bir hastayla tanışacak. Rezzan’ın annesi Rezzan’ın hasta olduğuna inanmaya başlayacakken; diğer kızına ne olduğunu ilk kez açıklayacak. Doktor Manolya ise, asıl hasta olanın anne olduğunu fark etmekte gecikmeyecek. Ekranların fenomen yapımı Kırmızı Oda, bu akşam saat 20.00’da TV8 erkanlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.