Gönül Dağı Dizisi 35. Bölüm Full İzle! 9 Ekim 2021 Gönül Dağı Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 20. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 20. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların iddialı yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Taner ve amcaoğullarının bozkır coğrafyasını değiştirmek için yaptığı icatları konu alan Gönül Dağı, her cumartesi saat 20.00’da başlıyor. Peki, Gönül Dağı dizisi 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı dizisi 34. bölümde neler yaşandı? İşte, Gönül Dağı dizisi hakkında tüm detaylar…

TRT1 ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisi, ikinci sezonunun yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İkinci sezonunda da Taner ve amcaoğullarının yaşadığı maceralarını ekranlara getirmeye devam eden Gönül Dağı dizisi, Mustafa Çiftçi’nin bozkır ile ilgili bilinmeyen hikayelerinden senaryoya uyarlanarak, seyircisi ile buluşuyor. Yeni sezonunda da başrollerini Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) isimlerine emanet eden Gönül Dağı dizisi, bu sezon da her cumartesi saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Gönül Dağı Dizisi 34. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Gönül Dağı dizisi, 34. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Gönül Dağı dizisinin son bölümünde; Asuman tarafından terk edilen Ramazan, aşkını kalbine gömerek Gedelli kasabasını terk etmeye karar verdi. Kasabadan ayrılacağı esnada Ciritçi Abdullah ile karşılanan Ramazan, iç dünyasındaki sıkıntıları açıklığa vurabileceği bir yolculuğa sıçtı. Taner ve Veysel amcaları Muammer’e verdikleri sözü tutmak için harekete geçerken; Zahide, Dilek ve Halime’nin arasını yeniden ısıtmak için kolları sıvadı. Öte yandan ihaleyi kaybeden Sefer, iş aramak için harekete geçerken; Cemile ve Veysel bebeklerini görmek için doktora gittiklerinde, büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

Gönül Dağı Dizisi 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Her hafta cumartesi seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Gönül Dağı dizisi, bu hafta 35. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 35. bölüm fragmanına göre; Dilek yaşanan her şeyden kendisini sorumlu tutmaya başlayacak. Halime ve Dilek arasındaki sorunu tartışmaya başlayacakken, Halime, Dilek’in Taner için istifa edememesini kaldıramayacak. Cemile ile Veysel’in bebeklerini kucağına alacağı Gönül Dağı dizisi, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.