O Ses Türkiye 9 Ekim 2021 Full Canlı İzle! O Ses Türkiye Yeni Sezon 2. Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dünyanın birçok ülkesinde The Voice adı ile yayınlanan iddialı yarışma O Ses Türkiye ismi ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl 10.sezonu ile TV8 ekranlarına gelecek olan O Ses Türkiye son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde..

O Ses Türkiye 1. Bölüm 9 Ekim 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan O Ses Türkiye 2021 yarışması, heyecanlı seçmelerine kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezonunda birbirinden iddialı isimleri ağırlayan O Ses Türkiye 2021, bu akşam inanılmaz bir ses ile TV8 ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, O Ses Türkiye yarışması 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? O Ses Türkiye 1. bölümünde neler oldu? İşte, O Ses Türkiye yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Dünyaca ünlü The Voice yarışmasından Türkiye ekranlarına uyarlanan O Ses Türkiye, 2021 sezonu ile TV8 ekranlarına gelmeye devam diyor. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Dalkılıç gibi birbirinden iddialı isimlerin oluşturduğu O Ses Türkiye 2021 yarışması, ilk seçmeleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Eğlenceli ve keyifli bir akşam vaat eden O Ses Türkiye 2021 yarışması, her cumartesi saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanıyor.

O Ses Türkiye 1. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranların iddialı yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye 2021, geçtiğimiz hafta itibariyle müzikseverlerin karşısına çıkmaya başladı. TV8 ekranlarına en son 1. bölümü ile gelen O Ses Türkiye 2021 yarışmasında kör seçmeler gerçekleştirildi. Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Dalkılıç jüri üyeliğinde ekranlara gelmeye başlayan O Ses Türkiye 2021 yarışmasında jüri üyeleri arkalarını dönerek, yarışmacıları dinledi. Birbirinden iddialı isimlerin katıldığı O Ses Türkiye 2021 yarışmasında jüri üyeleri tarafından tercih edilen isimler, koçlarını seçmeye başladı. öte yandan keyifli anların yaşandığı O Ses Türkiye 2021 yarışması; 9 Ekim Cumartesi günü İstanbul, Burs ve Adana, 10 Ekim Pazar günü ise, İstanbul ve Mersin’de seçmeler yapacağını duyurdu.

O Ses Türkiye Yarışması 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu cumartesi yeni bölümü ile gelecek olan O Ses Türkiye 2021 yarışması, 2. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam edecek. O Ses Türkiye 2021 yarışmasının yayınlanan 2. bölüm fragmanına göre; kör seçmeler devam edecek. Arkası dönükken dört jüri üyesini birden etkileyecek olan bir yarışmacı, sesi ile stüdyoyu dağıtacak. Jüri üyesi Oğuzhan Koç’un da sahne alacağı O Ses Türkiye 2021 yarışması, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.