Esra Erol'da 11 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 11 Ekim 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 11 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 11 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 11 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 11 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Konukları arasındaki ilginç yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek olan Esra Erol’da programı, bugün yeni haftasına başlıyor. Seyircisinin büyük bir merak takip ettiği konu ve konukları ile ekranlara gelecek olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Esra Erol’da programı 11 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 8 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının fenomen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da yeni haftası ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 2015 yılından bu yana ATV ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşan Esra Erol’da programı, kamusal arabuluculuk görevini çiftler ve aile üyeleri arasında üstleniyor. Her gün ilginç yüzleşmeleri ile gündemi belirleyen Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de başlıyor.

Esra Erol’da Programı 8 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisi ile en son 8 Ekim 2021 Cuma günü buluşan Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol’da programının son bölümünde; eşi Ömer Bey ile yüzleşmek için stüdyoya gelen Şaduman Hanım yüzünü kimseye göstermek istemediğini belirtti. Herkesin kendi yaşadığını kendisinin bileceğini dile getiren Şaduman Hanım, çocuğunu evde olmadığı için bıraktığını, çocuğu için defalarca görüşmek istediğini, ancak eşinin buna engel olduğunu iddia etti. Aziz Bey ile daha önce tanıştığını söyleyen Şaduman Hanım, eşinden ayrı yaşadığı dönemde Aziz Bey’in ona destek olması nedeniyle görüşmeye devam ettiklerini söyledi. Öte yandan Esra Erol’da programının merak edilen konularından biri olan Barış Bey ve Kübra Hanım hakkında bilgi veren Esra Erol, bebeğin Kübra’nın annesine teslim edildiğini ve Barış Bey’in adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığını duyurdu.

Esra Erol’da Programı 11 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bir hafta ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayacak olan Esra Erol’da programı, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü de seyircisinin karşısındaki yerini alacak. Haftaya konukları ile ilgili ortaya atılan iddiaların gerçekleri ile çıkacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.