Yasak Elma 115. Bölüm Full İzle! 11 Ekim Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle! Yıldız'ın tek adresi en güçlü boşanma avukatı!

Yasak Elma 103. Bölüm izle ve Yasak Elma 103. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 103. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 103. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 115. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Entrikalı senaryosu ile her hafta seyircisini ekran başına kilitleyen Yasak Elma dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her pazartesi saat 20.00’da seyircisi ile buluşan Yasak Elma, bu hafta heyecanlı bir bölüm ile ekranlara geliyor. Peki, Yasak Elma dizisi 114. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 115. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Yıldız'ın tek adresi en güçlü boşanma avukatı! İZLE

Yeni sezonu ile FOX TV ekranlarına gelmeye devam eden Yasak Elma dizisi, bu sezon başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi iddialı isimlere emanet etmiş bulunuyor. Heyecanlı bir bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Yasak Elma dizisi, her pazartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Yasak Elma Dizisi 114. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son geçtiğimiz hafta buluşan Yasak Elma dizisi, 114. bölümü ile ekranlara geldi. Yasak Elma dizisinin son bölümünde; Doğan Bey kızı Kumru ile Çağatay arasında bir ilişki olduğunu öğrendi. Kumru’yu korumak için Çağatay’a karşı hamle alan Doğan Bey, Ender ile yakınlaşmak için harekete geçti. Ender ise geçmişten gelen kişinin varlığını teyit etmek için kolları sıvadı. Çağatay’ın kendisini aldattığından şüphelenen Yıldız, Caner ve Ender’in yardımı ile Çağatay’ın Kumru için tuttuğu evi buldu. Çağatay’ın aldığı önlem nedeniyle evde başka birinin olduğunu görünce eşi Çağatay’a inanmayı seçen Yıldız, son dakika bulduğu bir kanıt ile Kumru ile Çağatay’ın birlikte olduğunu öğrendi.

Yasak Elma Dizisi 115. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bir bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisi, 115. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yasak Elma dizisinin yayınlanan 115. bölüm fragmanına göre; Çağatay ile Kumru’yu birlikte gören Yıldız’ın tavırlarındaki değişiklik Kumru’nun babası Doğan Bey’in dikkatini çekecek. Yıldız’ın bir şey öğrenip öğrenmediğini bilmek için araştırma yaptıracak olan Doğan Bey, Çağatay’ı bitirmek için Ender ve Yıldız ile daha da yakınlaşacak. FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma, bu akşam saat 20.00’da başlayacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.