Esra Erol'da 12 Ekim 2021 Tamamı Tek Parça Full İzle! Esra Erol’da Bugün Neler Yaşandı, Hangi Olaylar Çözüldü? İşte Detaylar...

Esra Erol 11 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 11 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 11 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 12 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların fenomen gündüz kuşağı programı Esra Erol’da yeni bölümleri ve sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni gününde ilginç yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek olan Esra Erol’da programı merakla takip edilen Barış ve Kübra’nın da son kararını alıyor. Peki, Esra Erol’da programı 12 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 11 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarındaki yerini 2015’ten bu yana seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Boşanmak isteyen çiftler, kayıp yakınlarını arayan aile üyeleri ve biyolojik ailesini bulmak isteyen kişileri stüdyosunda ağırlayan Esra Erol’da programı, her gün gündemleri derinden sarsacak yüzleşmelere ev sahipliği yapıyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Esra Erol’da programı, saatler 16.20’yi gösterdiğinde başlıyor.

Esra Erol’da Programı 11 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 11 Ekim Pazartesi günü gelen Esra Erol’da programı, yine çok konuşulacak konu ve konukları ile seyircisinin karşısına çıktı. Esra Erol’da programının son bölümünde; Hatice Hanım oğlu Berkant Bey’in evliliğe uygun olmadığı halde Elif ile evlendiğini söyledi. Torunu için stüdyoya geldiğini söyleyen Hatice Hanım, Elif Hanım’ın annesi Bedriye Hanım ile yüzleşti. Birbirlerini uyuşturucu satmak ile suçlayan dünürler, suçu birbirilerine attı. Eşi Fikriye’nin babası ile tartıştıktan sonra ortadan kaybolduğunu ve 8 aydır ortada olmadığını söyleyen Özay Bey, eşini bulmak için stüdyoya geldiğini söyledi. Esra Erol’da programına telefon ile bağlanan Fikriye Hanım, boşanmak istediğini ve çocuğu eşine vereceğini söyledi. Eşi Gülfidan Temel’den özür dileyen Mehmet Temel, eşinin dönmesi için adeta yalvardı. Eşinin söylediği her şeyin yalan olduğunu belirten Gülfidan Hanım, Mehmet Bey’in kendisini defalarca aldattığını söyledi. Öte yandan programın bir diğer konuyu olan Mustafa Bey, eşi Gülşen’in 50 gündür kayıp olduğunu ve eşinin geri dönmesini istediğini söylerken; Esra Erol’da programının merakla takip edilen konuğu Fatma, babasına teslim edildi.

Esra Erol’da Programı 12 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan Esra Erol’da programı, 12 Ekim 2021 Salı günü de seyircisinin karşısında olacak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde Kübra ile Barış son kez yüzleşti. Barış’ın bebeği tanıyıp tanımayacağının cevap bulacağı Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.