Evlilik Hakkında Her Şey 4. Bölüm 2021 Full İzle! 12 Ekim 2021 Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sezonda en iddialı yapımlarından biri olması beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başlıyor. Yeni sezonda tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Evlilik Hakkında Herşey 54. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının yeni fenomeni haline gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümünde Azra’yı eşi Serdar ile sınayacak olan Evlilik Hakkında Her Şey, bu hafta da çok konuşulacağa benziyor! Peki, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 3. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

MF Yapım imzası ile FOX TV ekranlarından seyircisine merhaba diyen Evlilik Hakkında Her Şey, her hafta ilgi çekici konusu ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. BBC yapımı “The Split” dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Erdal Küçükkömürcü, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer ve Mila Kasarcı gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Yeni sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, her salı saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 3. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son geçtiğimiz hafta çıkan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, 3. bölümünü ekranlara getirdi. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin son bölümünde; ilk duruşmaya bir gün kala, Alpay’ın kendilerinden sakladığı bilgilerin peşine düşen Azra ve Songül şirketin gerçek mal varlığını öğrenmek için kolları sıvadı. Şirkette Çolpan Cevher ve müvekkili Alpay’a bir oyun oynayan Azra ve Songül, istedikleri bilgiyi elde etti. Ancak Alpay ile boşanırken hak ettiği her şeyi almak isteyen Songül’ün sınavları henüz bitmemişti. Öte yandan Sanem, Serdar’ın kendisini öptüğünü Azra’ya söylemek için harekete geçerken, Serdar’ın tehditleri ile karşı karşıya geldi. Yıldırım ile Sanem’in yakınlığını yanlış anlayan Azra ise, kafasında pek çok şey kurmasına neden oldu. Ayrıca aniden patlayan Saklı Oda skandalı her şeyi değiştirmek üzereydi.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara her salı gelmeye devam eden Evlilik Hakkında Her Şey, bu hafta 4. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanan 4. bölüm fragmanına göre; karılarını aldatan erkeklerin ifşa edildiği Saklı Oda skandalında 5 bin kişi daha açıklanacak. İkinci listede Azra’nın eşi Serdar’ın da yer alacağı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.