Müge Anlı 13 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 13 Ekim 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 13 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 13 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 13 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Reytinglerin kraliçesi olarak tanınan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Tüm Türkiye’nin büyük bir merak ile takip ettiği Mustafa Kurt cinayetini ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, katile de adım adım yaklaşıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 12 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 13 Ekim’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarına 2008 yılından bu yana kesintisiz olarak gelmeye devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, 13 yıldır reytinglerin zirvesinden düşmüyor. Şüpheli kayıp ve cinayet davalarını ele almaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, şu sıralar tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği Mustafa Kurt cinayetini araştırıyor. Yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 12 Ekim’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 12 Ekim 2021 tarihinde gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, merak edilen Mustafa Kurt cinayeti ile ilgili araştırmalarına devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; birbirlerini katil olarak suçlayan Ersin Bey ve Sezer Bey stüdyoda iddiaları bir kez daha dile getirdi. Sezer Bey, Ersin Bey’in söylediklerini ret ederken, etrafındaki kişilerden şahitlik istedi. Bunun üzerine Sezer Bey’in etrafındaki insanları baskıladığını dile getiren Müge Anlı, köydeki tüm dedikoduların Sezer Bey’den çıktığına dikkat çekti. Konuyla ilgili oğlunun gereksiz yere suçlandığını dile getiren Necati Bey, Mustafa Kurt’un oğlundan şüphelendiğini dile getirdi. Cinayet günü Ersin Bey’i tarladan dönerken gören tanık, cinayet saatleri arasında motor ile Ersin Bey’in yanından geçtiğini söyledi. Tarlalarının o tarafta olduğunu söyleyen Ersin Bey ise, silah sesini duymadığını dile getirdi. Öte yandan 41 yıllık eşi Necla Hanım’ı eve döndürmek için stüdyoya gelen Mehmet Bey, Necla Hanım’dan bir kez daha af diledi. Telefona bağlanana Necla Hanım, eşinin; “Seni bana yazan Allah’ın kalemi kırılsın” şeklinde laflar söylediğini, 41 yıllık birikmişlik ile evden ayrıldığını dile getirdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 13 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara 13 Ekim 2021 Salı günü canlı yayını ile gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Mustafa Kurt cinayeti üzerindeki sır perdesini aralamaya devam edecek. Necla Hanım ile Mehmet Bey’i bu kez stüdyoda yüz yüze getirecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, saatler 10.00’ı gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayınına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.