Esra Erol'da 13 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 13 Ekim 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 13 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 13 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 13 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 13 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

En çok izlenen ikinci gündüz kuşağı programı olan Esra Erol’da kendi reyting rekorlarını kırmaya gün ve gün devam ediyor. İlginç yüzleşmeleri ve çiftler arasındaki gerginlikleri ile tanınan Esra Erol’da programı bu hafta da gündemleri belirlemeyi başarıyor. Peki, Esra Erol’da programı 13 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 12 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarına 2015 yılından bu yana kesintisiz olarak gelmeye devam eden Esra Erol’da programı, yeni sezonu ile seyircisinin karşısına çıkıyor. İlginç aldatma öykülerini, kayıp aile üyelerini ve biyolojik ailesini arayanların hikayesini seyircisinin ekranına getiren Esra Erol’da programı gerçek yaşam öykülerinden besleniyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Esra Erol’da saatler 16.20’yi gösterdiğinde ATV ekranlardan canlı yayına geçiyor.

Esra Erol’da Programı 12 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 12 Ekim 2021 Salı günü gelen Esra Erol’da programı, ilginç konu ve konukları ile seyircisinin karşısına çıktı. Esra Erol’da programının son bölümünde; eşi Gülşen’in evden habersizce ayrıldığını iddia eden Mustafa’nın eşi Esra Erol tarafından bulundu. Stüdyoya eşi ile yüzleşmek için gelen Gülşen, eşinin söylediği gibi büyü gibi olayların olmadığını, eşinin kendisinin saçını iki kez balta ile kestiğini ve kendisine her defasında şiddet uyguladığını savundu. Eşinin iddialarını ret eden Mustafa, eşinin eve dönmesini istedi. Gülşen ise, bu iddialara eşinin kendisine banka havalesi açıklaması ile gönderdiği tehditleri Esra Erol’a gösterdi. Programın ikinci konuğu olan Hatice, yaşı tutmayan kızla evlendiren oğlunu aramak için stüdyoya gelmişti. Hatice, stüdyoda oğlu Berkant, oğlunun dini birlikteliği olan Elif ve Elif’in annesi Bedriye ile stüdyoda yüzleşti. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan Mehmet ve Gülfidan stüdyoda yüzleşirken; Özay ve Fikriye de 8 ay sonra yüz yüze geldi.

Esra Erol’da Programı 13 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün seyircisinin karşısında olan Esra Erol’da programı, 13 Ekim 2021 Çarşamba günü de ATV ekranlarındaki yerini alacak. Merak edilen yüzleşmelere kaldığı yerden devam edecek olan Esra Erol’da bugün saatler 16.20’yi gösterdiğinde canlı yayınına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.