Sadakatsiz 34. Bölüm 2021 Full İzle! 13 Ekim 2021 Sadakatsiz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 34. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 34. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonuna henüz merhaba demiş olan Sadakatsiz dizisi, iddialı bölümleri ile seyircisini karşısına çıkmaya devam ediyor. Usta oyunculuk performansları, entrikalar ile dolu olay örgüsü ve ilgi çekici konusu ile seyircisini her hafta ekran başına kilitleyen Sadakatsiz dizisi, her çarşamba saat 20.00’da ekranlara geliyor. Peki, Sadakatsiz dizisi 33. bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Med Yapım imzası ile ekranlardaki yerini almaya devam eden Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonunun yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Dünyaca ünlü bir dizi olan Doctor Foster isimli yapımdan Kanal D ekranlarına uyarlanan Sadakatsiz dizisi, 7 Ekim 2020 tarihinden bu yana seyircisi ile buluşuyor. Bu sezon başrollerine iddialı ve yakışıklı bir isim daha ekleyen Sadakatsiz dizisinin başrollerini artık; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş paylaşıyor. Asya ile Derin’in geçirdikleri trafik kazasından sonra değişen hayatlarını konu almaya başlayan Sadakatsiz dizisi, bu sezon da her çarşamba saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Sadakatsiz Dizisi 33. Bölümde Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz hafta seyircisine karşısına yeni bölümü ile çıkan Sadakatsiz dizisi, 33. bölümünü ekranlara getirdi. Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; gizemli olarak ortaya çıkan Aras, tüm sırları ile herkesin dikkatini çekmeye başladı. Kendi hakkında bir şey hatırlamadığını iddia eden Aras, sadece Asya’yı hatırladığını söyledi. Asya ise, Aras konusunda tanıklık ettiği önemli gelişme ile ona inanmaya başladı. Öte yandan Ali’nin okulda maruz kaldığı akran zorbalığına sessiz kalamayan Asya, Volkan’ı da şoke edecek bir karar aldı. Asya; Ali’yi de yanına alarak, Tekirdağ’dan gitmeye karar verdi.

Sadakatsiz Dizisi 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Sadakatsiz dizisi, 34. bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 34. bölüm fragmanına göre; Volkan Aras’tan şüphelenmeye başlayacak. Aras’ın sırları herkesi tedirgin ederken; Asya Aras’a git gide yakınlaşacak. Öte yandan Derin, bu gizemli adam Aras’ı tanıyacak. Kanal D ekranlarının fenomen yapımı Sadakatsiz, bu akşam saat 20.00’da seyircisinin karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.