Kuruluş Osman 66. Bölüm 2021 Full İzle! 13 Ekim 2021 Kuruluş Osman Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 66. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 66. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 66. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman, yeni sezonuna hız kesmeden devam ediyor. Ekranlarda yeniden fırtınalar estirmeye başlayan Kuruluş Osman dizisi bu sezon da her çarşamba seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Kuruluş Osman dizisi yeni sezon 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi sezon finali 65. bölümde neler yaşandı? İşte tüm merak edilenler…

Üçüncü sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Kuruluş Osman dizisi, yine seyircisinin tüm ilgisini üzerine toparlamayı başarıyor. Osmanlı Devleti’nin kurulduğu yılları konu alan Kuruluş Osman dizisi, bu sezon da Bozdağ Film imzalı olarak ekranlara geliyor. Başrollerini Burak Özçivit, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Burak Çelik ve Cüneyt Arkın gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduran Kuruluş Osman dizisi, her çarşamba saat 20.00’da yine ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kuruluş Osman Dizisi 65. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Kuruluş Osman dizisi, 65. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde; Osman Bey’in Malhun Hatun’dan dünyaya gelen Orhan isimli oğlan çocuğu tüm obayı neşeye boğdu. Geçen süre zarfı içerisinde Bizans’a karşı verdiği savaşın ardından kazançlı çıkan Osman Bey, hakimiyetini git gide büyütmeye başladı. Öte yandan Katolik ve Ortodoks dünyasının arasındaki mesele olan Papa’yı kaçırmak için kolları sıvayan Osman Bey; İnegöl Tekfuru Aya, Harmankaya Tekfuru Mikhael Kosses ve Bilecik Tekfuru Rogatus Laskaris'i yan yana getirdi. Osman Bey’e karşı bilenmeye devam eden Bizans Tekfurları, kendi çabaları ile çeşitli tuzaklar kurmaya başladı. Bala Hatun’un herkesten sakladığı gebeliğini duyan Malhun Hatun’u ise, oğlu ile ilgili endişelenmeye başladı.

Kuruluş Osman Dizisi 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu çarşamba yeni bölümü ile gelecek olan Kuruluş Osman dizisi, 66. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan 66. bölüm fragmanına göre; Bala ile Malhun Hatun baş hatunluk meselesinden tartışmaya başlayacak. Bizans Tekfurları’nın yaptığı hamleler sonucu Turgut Alp ile karşı karşıya gelecek olan isim ise, Osman Bey olacak. Sevilen dizisi Kuruluş Osman, bugün saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.