Esra Erol'da 14 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 14 Ekim 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 14 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 14 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 14 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 14 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarındaki yayın hayatına 2015 yılından bu yana devam eden Esra Erol’da programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. İlginç yüzleşmeleri ile her an Türkiye’nin gündemine oturan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de canlı yayınına başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 14 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 13 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Çiftler arasındaki anlaşmazlıkları ekranlara getiren Esra Erol’da programı, her yüzleşmesi ile gündem olmayı bu sezon da başarıyor. Yeni sezonunda ilginç çiftleri ile seyircisini her an ekran başına kilitleyen Esra Erol’da programı hafta içi her gün saatler 16.20’yi gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayına geçiyor.

Esra Erol’da Programı 13 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 13 Ekim 2021 Çarşamba günü gelen Esra Erol’da programı, ilginç yüzleşmeleri ile seyircisini bir kez daha şoke etmeyi başardı. Esra Erol’da programının son bölümünde; evli olan kızlarının evden kaçtığını söyleyen İsmail, kızı Ayşe’nin eve dönmesini istedi. Esra Erol’da programında sadece dakikalar içerisinde bulunan Ayşe Yalçın, Tuna Pazar ile birlikte olduğunu, ailesinin kendisine destek olmadığı için kaçtığını iddia etti. Duydukları karşısında şoke olan baba İsmail, kızının yalan söylediğini dile getirdi. Bu kez stüdyoda eşi Özcan ile yüzleşen Fikriye, anlaşmalı olarak boşanmak istediğini söyledi. Eşinin çok değişmiş olduğuna dikkat çeken Özcan, Fikriye’nin zorla tutulabiliyor olabileceğini ifade etti. Telefona bağlanan isimsiz bir ihbarcı ise, Fikriye’nin çalıştığını söylediği barda kadınların zorla çalıştırıldığını iddia etti. Yeniden stüdyoda yüzleşen Mustafa ve Gülşen, karşılıklı suçlamalarına devam etti.

Esra Erol’da Programı 14 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı, 14 Ekim 2021 Perşembe günü de ATV ekranlarındaki yerini alacak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde çiftlerin iddiaları ile ilgili ekibin gerçekleştirdiği araştırmalar ve ihbarlar seyirci ile paylaşılacak. Seyircisinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.