Kırmızı Oda 47. Bölüm Full İzle! 15 Ekim 2021 Kırmızı Oda Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 28. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 29. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda 47. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının tek dizisi olan Kırmızı Oda, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı karakterleri ile seyircisinin her hafta ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda dizisi, bugün saat 20.00’da yeni bölümünü yayınlıyor. Peki, Kırmızı Oda Dizisi 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda dizisi 46. bölümde neler yaşandı? İşte, Kırmızı Oda dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Ekranlara iki sezondur gelmeye devam eden Kırmızı Oda dizisi, psikiyatrist ve yazar olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabından senaryoya uyarlanıyor. Bu sezon Nihal Yalçın, İlayda Alişan, Ayta Sözeri, Başak Daşman, Burak Demir gibi usta oyuncular tarafından canlandırılan karakterleri konuk eden Kırmızı Oda dizisi, her cuma saat 20.00’da TV8 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kırmızı Oda Dizisi 46. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Kırmızı Oda dizisi, 46. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde; kendisini gözetlediğine inandığı Cafer’e karşı kendince önlemler alan Rezzan (Nihal Yalçın), kötü enerjiyi üzerinden atabilmek için kendisini toprağa bulamaya başladı. Onu bu davranışından vazgeçirmek için kurnazca bir hamle yapan Doktor Manolya, ona tuz banyosunu önerdi. Seans esnasında ablasından ilk kez bahseden Rezzan, ablasının intihar ettiğini açıkladı. Rezzan’ın annesi Nevin Hanım ile de görüşmek isteyen Doktor Manolya, Rezzan’ın sorununun genetik olduğunu ve anneden kaynaklandığını hemen anladı. Terk edilme korkusu ve güvensizlik duygusunu Doktor Manolya’nın yardımı ile aşmaya çalışan Süveyda (İlayda Alişan), terapinin faydalarını görmeye başladı. Kırmızı Oda’nın yeni ziyaretçisi Keklik (Ayta Sözeri), çektiği zorlukları Doktor Manolya ile paylaştı. Asuman (Başak Daşman) ve Mustafa (Burak Demir) ise, kızları Süveyda için yaşadığı endişeleri Doktor Manolya’ya anlattı.

Kırmızı Oda Dizisi 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Kırmızı Oda dizisi, 47. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kırmızı Oda dizisinin yayınlanan 47. bölüm fragmanına göre; Derya, yasak aşkını Doktor Manolya ile paylaşacak. Keklik, kızını ihmal ettiğini itiraf edecekken; Rezzan, annesinin ablasının ölümüne sebep olduğunu öğrenecek. Sevilen dizi Kırmızı Oda, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.