Yalancı Dizisi 5. Bölüm Full İzle! 15 Ekim 2021 Yalancı Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni fenomeni Yalancı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gizem dolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Yalancı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Yalancı Dizisi 15 Ekim 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların yeni fenomeni Yalancı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gizem dolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Yalancı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Emir’in cüretkarlığı giderek artıyor! Peki, Yalancı dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancı dizisi 4. bölümde neler yaşandı? İşte, Yalancı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Show TV ekranlarının yeni fenomeni olan Yalancı dizisi, Süreç Film imzası ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İngiliz yapımı olan Liar dizisinden senaryoya uyarlanarak, seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Yalancı dizisi, Mehmet Emir ile Deniz’den hangisinin yalan söylediğini anlamaya çalışıyor. Oyuncu kadrosunda ise; Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerde olmak üzere, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin, Mihrimah Selin Vardar ve Rızacan Durmuş gibi birbirinden iddialı isimleri buluşturan Yalancı dizisi, her cuma saat 20.00’da Show TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Yalancı Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Yalancı dizisi, 4. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yalancı dizisinin 4. bölümünde; Mehmet Emir bulduğu küpeyi Deniz’in evindeki pelüş oyuncağın kulağına takarak, Deniz’e bir kez daha meydan okudu. Deniz’i açıkça tehdit etmeye başlayan Mehmet Emir, Deniz’i korkutmaya başladı. Ancak, intikam duygusu ile yanıp tutuşan Deniz, Mehmet Emir ile ilgili yakaladığı ipucunun peşinden gitmeye karar verdi. Mehmet Emir’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için kolları sıvayan Deniz, cesaretini bir kez daha topladı.

Yalancı Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alacak olan Yalancı dizisi, 5. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yalancı dizisinin yayınlanan 5. bölüm fragmanına göre; Mehmet Emir, Savcılık’ın verdiği takipsizlik kararına dayanarak, Deniz’in üzerine gitmeye devam edecek. Deniz, haklılığını kanıtlamak için yeni bir plan devreye sokacakken; komiser Görkem, Deniz davasına kafayı takacak. Yeni bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarına gelecek olan Yalancı dizisi, saat 20.00’da seyircisinin karşısında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.