Gönül Dağı Dizisi 36. Bölüm Full İzle! 16 Ekim 2021 Gönül Dağı Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 20. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Gönül Dağı Dizisi 20. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Gönül Dağı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta iddialı bir bölüm ile ekranlara gelecek olan Gönül Dağı dizisi, saat 20.00’da TRT1 ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Gönül Dağı dizisi 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı dizisi 35. bölümde neler yaşandı? İşte, Gönül Dağı dizisi hakkında tüm detaylar…

Bozkırda geçen bir Anadolu masalını konu alan Gönül Dağı dizisi, yeni bölümleri ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. İki sezondur seyircisinin ilgisini çekmeye başaran Gönül Dağı dizisi, İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan bir kasabada yaşayan Taner ve amcaoğullarının yaşadıkları coğrafyayı güzelleştirmek için yaptığı icatları konu alıyor. Yürek ısıtan aşk hikayeleri, özlenen komşuluk ilişkileri ve eşsiz coğrafyası ile seyircisini her hafta ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisi, Mustafa Çiftçi’nin bozkır ile ilgili bilinmeyen hikayelerinden senaryoya uyarlanıyor. Başrollerini Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) isimlerine emanet eden Gönül Dağı dizisi, her cumartesi saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor.

Gönül Dağı Dizisi 35. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Gönül Dağı dizisi, 35. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Gönül Dağı dizisinin son bölümünde; herkesin içerisinde Dilek’e Elif diyen Taner’in annesi Halime, aradaki gerginliğin giderek artmasına neden oldu. Bu ilişkinin bu şekilde yürümeyeceğine karar veren Dilek, gitmeye karar verdi. Öte yandan çocuklarını kucaklarına alan Cemile ve Veysel, tüm ailenin sevince boğulmasını sağladı. Ayrıca Remziye Teyze’nin ölüm haberi ve ardından yaşananlar üç amcaoğlunu yeni bir maceraya daha sürükledi.

Gönül Dağı Dizisi 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Gönül Dağı dizisi, 36. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 36. bölüm fragmanına göre; Taner, annesi ile Dilek’in kavgası karşısında sinirden deliye dönüp, evi terk edecek. Ailesi Ramazan’ı evlendirmeye çalışacakken, Asuman çıkıp gelecek. Öte yandan evi terk eden Taner, her yerde Dilek’i arayacak. Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.