Yargı Dizisi 5. Bölüm Full İzle! 17 Ekim 2021 Yargı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının yeni reyting rekortmeni olan Yargı dizisi, hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Yeni bölümü ile bu pazar seyirci karşısına çıkacak olan Yargı dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde…

Yargı Dizisi 5. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımlarından birisi haline gelen Yargı dizisi, yeni bölümler ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İnci’nin cinayetindeki düğümü yavaş yavaş çözmeye başlayan Yargı dizisinde, bu hafta iki şüpheli daha ortaya çıkıyor. Peki, Yargı dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı dizisi 4. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezona Ay Yapım imzası ile Kanal D ekranlarından iddialı bir giriş yapan Yargı dizisi, aile ve adalet kavramları arasında sıkışıp kalan Savcı Ilgaz ile Avukat Ceylin’in hikayesini ekranlara getiriyor. Gizem dolu hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile seyircisinin karşısına çıkan Yargı dizisi; Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Ece Yüksel, Arda Anarat, Onur Durmaz gibi isimleri bir araya getirmiş bulunuyor. Gizemli hikayesindeki düğümü yavaş yavaş çözmeye başlayan Yargı dizisi, her pazar saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Yargı Dizisi 4. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Yargı dizisi, 4. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yargı dizisinin son bölümünde; Ceylin ve Ilgaz, bir arada hareket ederek gerçek katili bulmaya karar verdi. Olay gününde nerede olduğu ile ilgili yalan söyleyen Ceylin’in babası Zafer’in İnci’yi dövdüğü ortaya çıkınca, Ceylin bir kez daha yıkıldı. Üzerindeki şüpheleri gideren Zafer, o gece neyin peşinde olduğunu kimseye açıklamadı. İnci’nin eniştesi Osman’ın da şüpheliler listesine girmesi ile birlikte Ceylin’in ailesine karşı güveni sarsılırken, Osman’ın yasak aşkı da ortaya çıkmak üzereydi. Öte yandan Ilgaz, babasının neden yalan söylediğini anlamaya çalışırken, yüzleştiği gerçek karşısında babasına olan inancı yıkıldı. Her şeyi anlatmaya karar veren Çınar ise, o gece İnci ile buluştuğunu, ona kıyafetler verdiğini kabul etse de cinayeti işlemediği konusunda ısrar etti.

Yargı Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Yargı dizisi, 5. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yargı dizisinin yayınlanan 5. bölüm fragmanına göre; Engin ve Yekta’nın şüpheli tavırları Ceylin ile Ilgaz’ın dikkatini çekecek. Katile tuzak kurmaya karar veren Ilgaz ve Ceylin, olaya çözmeye bir adım daha yaklaşacak. Ekranların yeni fenomeni Yargı, bu pazar saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.