Teşkilat Dizisi Yeni Sezon 18. Bölüm Full İzle! 17 Ekim 2021 Teşkilat Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 3. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Teşkilat, ikinci sezonunun yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonunda birbirinden iddialı oyuncuları ve karakterleri ile seyircisinin karşısına çıkan Teşkilat dizisi, aksiyon dolu macerası ile seyircisini yeniden ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Peki, Teşkilat dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat dizisi 17. bölümde neler yaşandı? İşte, Teşkilat dizisine dair tüm detaylar…

Ekranlardaki yerini iki sezondur almaya devam eden Teşkilat dizisi, aksiyon dolu konusu ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yeni sezonunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp gibi usta oyuncular ile seyircisinin karşısına çıkan Teşkilat dizisi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın içerisinde özel olarak kurulan bir ekibin yaşadıklarını konu alıyor. Seyircisi tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Teşkilat dizisi, her pazar saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısında oluyor.

Teşkilat Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Teşkilat dizisi, 17. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Teşkilat dizisinin son bölümünde; gemi saldırısının tek faili olan Simon’u bulan ekip, Simon'u yakalamak için harekete geçti. Uzun bir kovalamacanın ardından Güney Kıbrıs’a kadar giden ekip, bir saldırıya daha maruz kaldı. Ekip, verdiği ölüm kalım savaşı içerisinden çıkıp, Simon’u almaya çalışırken; Yıldırım ise, Simon’un komisyonun önüne çıkmasını engellemek için harekete geçti. Öte yandan Zehra’nın ekipten ayrılma kararı herkeste şok etkisi yaratırken; Ceren’in Simon’un yakalanması konusundaki işbirliğinden ekip, şüphelenmeye başladı. Ancak Ceren’in bu işbirlikçiliğinin altından Serdar’ın sorgusu esnasında herkesten sakladığı büyük bir sırrı olduğu ortaya çıktı.

Teşkilat Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Teşkilat dizisi, 18. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Teşkilat dizisinin yayınlanan 18. bölüm fragmanına göre; araştırma için izini kaybettiren Zehra, çok önemli bilgilere ulaşacak. Serdar’ın işin içinde olduğunu öğrenen Zehra, hiç beklemediği bir şekilde Yıldırım’ın eline düşecek. Öte yandan Halit Başkan, yeni operasyonu açıklayacak ve ekibin hedefine Yıldırım’ı koyacak. Yeni sezonu ile ekranlardaki yerini almaya devam eden Teşkilat dizisi, bu pazar saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.