Müge Anlı 18 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 18 Ekim 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 18 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 18 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 18 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının reyting kraliçesi Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni haftası ve sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığı şüpheli kayıp ve cinayet dosyaları ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayına geçiyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 18 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 Ekim’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Ekranlardaki yerini 2008 yılından bu yana almaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, seyircisinin büyük bir ilgiyle takip ettiği dosyaları ile yeni haftasına başlıyor. Bir süredir Türkiye’nin gündemini oluşturan cinayet dosyaları ile tüm ilgiyi üzerine çeken Müge Anlı ile Tatlı Sert, şimdilerde Nurgül Beyhan cinayetini araştırıyor. Reytinglerin kraliçesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saatler 10.00’ı gösterdiğinde canlı yayına geçiyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 15 Ekim’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 15 Ekim 2021 Cuma günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Nurgül Beyhan cinayetindeki bilinmeyenleri konuşmaya devam etti. Cinayet günü ile ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuşan Nurgül Beyhan’ın kayınvalidesi Raziye Hanım, gelinin huyunu hiç beğenmediğini söyledi. Nurgül Beyhan’ın defalarca kayınpederine şiddet uyguladığını iddia eden Raziye Hanım, katil olarak torunu Ali Beyhan’ı işaret etti. Nurgül Beyhan’ın görümcesi olan Senem Hanım ise, gelinlerini kötülemek istemediklerini ve kendisinin de Ali Beyhan’dan şüphelendiğini söyledi. Öte yandan programa konuk olan Nurgül Beyhan’ın eşi Yaşar Bey, kardeşinin eşini bilerek vurduğuna inanmadığını söylerken; karısının iffeti ile ilgili kimsenin konuşamayacağını, kendisinin gayet iffetli bir kadın olduğunu vurguladı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 18 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Bugün yeni bir haftaya başlayacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısında olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde Nurgül Beyhan’ın ölümündeki sır perdesi aralanmaya devam edecek. Sevilen program Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.