Sabahın Sultanı Seda Sayan 41. Bölüm 18 Ekim 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 41. Bölüm Tamamı Tek Parça 18 Ekim 2021 Pazartesi Star TV Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 18.10.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni haftaya bugün itibariyle başlayacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, haftaya iddialı konuklar ile giriş yapıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 40. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 41. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Ekranların iddialı gündüz kuşağı programı olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni haftası ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni gününde birbirinden iddialı konuklar ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, sağlık dünyasından sanat camiasına kadar pek çok ünlü ismi stüdyosunda ağırlıyor. Global Medya imzası ile Star TV ekranlarına gelmeye devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her sabah saat 09.45’te canlı yayınına başlıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 40. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 15 Ekim 2021 Cuma günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 40. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümüne; Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, İlahiyatçı ve Yazar Adnan Şensoy ve Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Bülent Köse konuk oldu. Seyirciden gelen sağlık sorularını cevaplayan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, eşek sütünün güzelliye faydalarını da anlattı. İlahiyatçı ve Yazar Adnan Şensoy, kıyamet alametleri ile ilgili tartışmaları dile getirirken; Sabahın Sultanı Seda Sayan programı seyircisine özel cuma duası gerçekleştirdi. Göz sağlığı ile ilgili seyirciden gelen soruları yanıtlayan ve göz tedavisinde bilimin geldiği noktayı anlatan Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Bülent Köse ise, programın Instagram hesabında yer alan gönderiye yorum yapan bir kişiye göz tedavisi hediye etti.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 41. Bölüm Gündemleri Neler?

Bugün yeni bir haftaya başlayacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 41. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yeni gününe sürpriz konuklar ile başlayacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, saatler 09.45’i gösterdiğinde Star TV ekranlarından canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.