Kalp Yarası Dizisi 16. Bölüm Full İzle! 18 Ekim Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası, reytinglerdeki sıralamasını yeni bölümleri ile gün ve gün artırıyor. Her hafta heyecanlı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkan Kalp Yarası, bu hafta da iddiasını korumaktan vazgeçmiyor. İşte size son bölüm fragmanı ve izleme linki...

Kalp Yarası 18 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri haline gelen Kalp Yarası dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Seyircisini yeni bölümleri için merak ile bekleten Kalp Yarası dizisi, her pazartesi saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Kalp Yarası dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası dizisi 15. bölümde neler yaşandı? İşte, Kalp Yarası dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Süreç Film imzası ile 28 Haziran 2021 tarihinden bu yana seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Kalp Yarası dizisi, seyircisini her hafta ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yönetmen koltuğunu Yıldız Hülya Bilban’a emanet eden Kalp Yarası dizisinin dram ve aşk dolu senaryosunu ise, Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad üçlüsü kaleme alıyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Mahir Günşiray ve Şenay Gürler gibi ünlü isimleri başrollerinde bulunduran Kalp Yarası dizisi, her pazartesi saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kalp Yarası Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Kalp Yarası dizisi, 15. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kalp Yarası dizisinin son bölümünde; Ayşe ile Ferit’i ayırmak için son bir oyun daha oynamaya karar vere Hande, intihar videosunu Ayşe ile Ferit’e iletti. Hande’yi kurtarmak için harekete geçen Ayşe ile Ferit, Hande’yi kurtarmayı başardı. Azade oğlu için hayatından vazgeçmeyi göze alan Hande’yi destekleme kararı aldı. Ayşe ile Ferit’i tamamen ayırmak isteyen Azade, bu konuda Hande’ye yardım etmeye devam etti. Hapisten yeni çıkan ve Antakya’da tek başına ayakta kalma mücadelesi veren Ayşe ise, boşanmanın etkisi ile iyice sarsılırken; Ferit, Ayşe’yi geri kazanmak için mücadele etmeye karar verdi.

Kalp Yarası Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kalp Yarası dizisi, 16. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kalp Yarası dizisinin yayınlanan 16. bölüm fragmanına göre; Ferit ile Ayşe kaza geçirecek. Bu kaza ikiliyi yeniden yakınlaştıracakken; Sinan annesi Azade’yi karşısına alacak. Hande’nin yeni bir oyun daha oynayacağı Kalp Yarası dizisi, yeni bölümünü bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.