Müge Anlı 19 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 19 Ekim 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 19 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 19 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 19 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya haftanın ikinci gününde de devam ediyor. Ele aldığı cinayet dosyaları ile tüm Türkiye’nin gündemini belirleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 19 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 18 Ekim’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarına 2008 yılından bu yana gelmeye devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, çok konuşulan cinayet dosyaları ile gündemlere bomba gibi düşmeye devam ediyor. Ele aldığı Mustafa Kut cinayeti ile ilgili olayı çözmeye bir hayli yaklaşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Nurgül Beyhan cinayetinde de yavaş yavaş katile yaklaşıyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saatler 10:00’ı gösterdiğinde canlı yayına geçiyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 18 Ekim’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 18 Ekim 2021 Pazartesi günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Mustafa Kut cinayeti ile ilgili sıcak gelişmeleri ekranlara getirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; polisin Mustafa Kut için düğmeye bastığı öğrenildi. Ersin Çetinkaya’nın jandarmaya ifade verdiğini anlatan Müge Anlı, suçlamaların Sezer Bey üzerinde yoğunlaştığını söyledi. 5 Temmuz’da bir ihbar mektubunun savcılığa gönderildiğini seyircisi ile paylaşan Müge Anlı, Sezer Bey’in eşi Çiğdem Hanım’ın eşini cinayet ile suçladığını ifade etti.  Konuyla ilgili iddiaları ret eden Sezer Bey, pat patın altında gördüğü kişinin Dürdane Hanım değil, eşi Çiğdem Hanım olduğunu söyledi. Bu nedenle eşinin kendisine iftira attığını söyleyen Sezer Bey, Çiğdem Hanım’ın sert tepkisi ile karşılattı. Sezer Bey’in kendisine iftira attığını söyleyen Çiğdem Hanım, cinayet ile ilgili bir şey bilmediğini, çocuklarını alabilmek için eşini suçladığını söyledi. Nurgül Beyhan cinayeti ile de ilgili sıcak gelişmeleri aktaran Müge Anlı, Yaşar Bey’in söylediğinden daha fazla şey bildiğini düşündüğünü dile getirdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 19 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ekranlardaki yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 19 Ekim 2021 Salı günü de seyircisinin karşısına çıkacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde Mustafa Kut ve Nurgül Beyhan cinayeti ile ilgili sıcak gelişmeler seyirciye aktarılacak. Ekranların ilgiyle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.