MasterChef 2021 Full İzle! 19 Ekim 2021 MasterChef 94. Bölüm Canlı Youtube Tek Parça İzle! 19 Ekim 2021 Masterchef'te eleme adayı kim oldu?

Yeni sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021, eğlenceli anları ile seyircisine ekran başına kilitlemeyi yine başardı. MasterChef son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef son bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef Türkiye 19 Ekim 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, haftanın 5 günü TV8 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Adım adım şampiyonuna yaklaşan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, haftanın ilk takım yarışı ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki; MasterChef 94. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 93. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, yoluna bu hafta 14 yarışmacısı ile devam ediyor. Şampiyonuna adım adım yaklaşan MasterChef Türkiye 2021 yarışması bu haftadan itibaren; Araz Aknam, Azize Polat, Burcu Önal, Dilara Başaran, Emre Büber, Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin, Mert Ateş Durukan, Mert Yılmaz, Pelin Zaman, Rabia Nur Çamurlu, Safanur Bol, Sergen Özen ve Tahsin Küçük isimleri ile yarışıyor. Haftanın 5 günü TV8 ekranlarındaki yerini almaya devam eden MasterChef Türkiye 2021 yarışması, cuma ve cumartesi günleri hariç, her gün saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkıyor.

MasterChef 93. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 18 Ekim 2021 Pazartesi günü gelen MasterChef Türkiye 2021 yarışması, 93. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde; haftanın ilk yarışı olan mavi takım kaptanlığı yarışı gerçekleştirildi. Mavi takım kaptanlık yarışı için tulumba tatlısı yapan yarışmacılardan yarışı kazanan Hasan, mavi takım kaptanı oldu. Kırmızı takım kaptanını seçme hakkına sahip olan Hasan, kırmızı takım kaptanı olarak Mert’i belirledi. Yapılan seçmelerin ardından Sergen, Tahsin, Araz, Dilara, Safanur ve Rabia mavi takımda yer alırken; Eren, Emre, Burcu, Azize, Ateş ve Pelin kırmızı takımda yer aldı. Öte yandan avantajın verildiği kaptanlık düellosu yarışını mavi takım kaptanı Hasan kazandı.

MasterChef 94. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bugün yeni bölümü ile gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, 94. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yeni bölümünde; haftanın ilk takım yarışı gerçekleştirilecek. Heyecanlı bir yarış ile ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.