Masumlar Apartmanı 43. Bölüm Full İzle! Masumlar Apartmanı 19 Ekim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 32. Bölüm izle seçeneği ile 32. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 32. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya bu hafta da devam ediyor. Merak edilen Ceylan karakteri ile seyircisinin karşısında olacak olan Masumlar Apartmanı dizisi, hikayesinin en heyecanlı kısmına geliyor. Peki, Masumlar Apartmanı dizisi 42. bölümde neler yaşandı? Masumlar Apartmanı dizisi 43. bölüm fragmanı yayınladı mı? İşte, Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

İkinci sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisi, hikayesine yeni bir karakter daha sokuyor. Psikiyatrist ve yazar olan Gülseren Budaycıoğlu’nun Madalyonun İçi romanının Çöp Apartman bölümünden senaryoya uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi, Han’ın eski nişanlısı Ceylan karakteri ile hikayesini derinleştiriyor. Başrollerini Birkan Sokullu, Melisa Şenolsunlar, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi iddialı isimlerinin paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi, her salı, saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 42. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 42. bölümü ile gelen Masumlar Apartmanı dizisi, seyircisinin karşısına geçtiğimiz hafta çıktı. Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde; yaşanan tatsız hadise üzerine iyice mutsuzluğa bürünen Gülben, ablası Safiye’ye sığındı. Gülben’in kendisini daha iyi hissetmesi için Safiye, Gülben’i teselli etmeye başladı. Naci’nin geri dönüşü ile eski aşık hallerine yeniden dönen Safiye, Naci’nin davranışlarından dolayı kendisine evlilik teklifi edeceğini düşünür hale geldi. Ancak Naci’nin Safiye’ye söylemek istediği bambaşka bir şeydi. Kendisini yeniden ailesine adayan Han, ailesinin yaralarını sarmaya başladı. Esat ise, herkesi şaşırtarak Gülben’in yanında olmaya karar verdi.

Masumlar Apartmanı Dizisi 43. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Bu hafta ekranlara yeni bölümü ile gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisi, 43. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan 43. bölüm fragmanına göre; gelin bohçası alışverişi esnasında Esat’ın akrabalarının tam ortasında kalacak olan Gülben, zor anlar yaşayacak. Naci’nin kararı ile büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Safiye, Esat ve Gülben için çöp daireyi hazırlayacak. Han’ın eski nişanlısı Ceylan’ın oyuna dahil olacağı Masumlar Apartmanı dizisi, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.