Kanunsuz Topraklar'da Şok Olay! Davut’la Gülfem, Malik Bey’e yakalandı! Kanunsuz Topraklar 20 Ekim 2021 Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm Tek Parça Youtube Full İzle!

FOX TV ekranlarının yeni dizisi olan Kanunsuz Topraklar, gördüğü ilgiyi her geçen gün artırmaya devam ediyor. Yeni bölümleri ile hikayesini git gide derinleştiren Kanunsuz Topraklar dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde. İşte detaylar...

 Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni dönemin iddialı yapımlarından biri haline dönüşen Kanunsuz Topraklar dizisi, hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Bu hafta Gülfem ile Davut arasındaki buzları eriten Kanunsuz Topraklar dizisi, saat 20.00’da FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Kanunsuz Topraklar dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanunsuz Topraklar dizisi 3. bölümünde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Kanunsuz Topraklar dizisi, Gold Film imzası ile FOX TV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Maden işçilerinin hak mücadelesini konu alan Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncu kadrosunda; Uğur Güneş (Davut), Esra Bilgiç (Gülfem), İlker Aksum (Mehmet), Necip Memili (Ali Gelik), Ali Erkazan (Tahir), Murat Daltaban (Malik), Kaan Taşaner (Avukat Yavuz), Eylül Su Sapan (Behice), Serdem Paçal (Fikriye), Doğaç Yıldız (Cemal), Onur Kaya (Eyüp) ve Ezgi Çelik (Asude) gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Bir dönem hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Kanunsuz Topraklar dizisi, her çarşamba saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Kanunsuz Topraklar Dizisi 3. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Kanunsuz Topraklar dizisi, 3. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kanunsuz Topraklar dizisinin son bölümünde; Çolak tarafından kaçırılan Gülfem’i Davut kurtardı. Çolak ile ilgili babası Malik Bey’in polise gitmediğini öğrenen Gülfem, babasının sırlarının peşine düşerken; Malik Bey, Çolak ile birlikte ortadan sırlarının ortadan kaybolmasından bir hayli memnun oldu. Kızını geri getiren Davut’u ustabaşı yapan Malik Bey, Davut’un talepleri karşısında yeniden Davut ile arasını bozmaya başladı. Öte yandan Malik Bey’in Gülfem’i Ali Gelik ile evlendirecek olması herkesi rahatsız etmeye başlarken; Gülfem, Ali Gelik’i istemediğini yüzüne söyledi. Ancak ne Malik Bey ne de Ali Gelik bu konuda herhangi bir geri adım atma niyetinde değildi.

Kanunsuz Topraklar Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kanunsuz Topraklar dizisi, 4. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kanunsuz Topraklar dizisinin yayınlanan 4. bölüm fragmanında; Gülfem, Davut’a olan aşkını itiraf edecek. Davut, sen fakir adam ile yapamazsın diyerek bu aşkı reddedecekken; Davut’un annesi Gülfem’i gelini olarak isteyecek. Öte yandan Gülfem, Ali Gelik ile kasabadan ayrılacağı sırada Davut, arabanın önünü keserek, Gülfem’i kazanmaya çalışacak. Ekranların yeni fenomeni Kanunsuz Topraklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.