Kuruluş Osman 67. Bölüm 2021 Full İzle! 20 Ekim 2021 Kuruluş Osman Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 67. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 50. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 67. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, tarihi konusu ve usta oyuncu kadrosu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni haftasında aksiyon dolu bir bölümü ile daha ekranlara gelmeye hazırlanan Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey, intikam için kolları sıvıyor. Peki, Kuruluş Osman dizisi yeni sezon 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi sezon finali 66. bölümde neler yaşandı? İşte tüm merak edilenler…

En çok izlenen dizilerinden biri olmaya üçüncü sezonu ile de devam eden Kuruluş Osman dizisi, bu hafta iddialı bir bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun kurulduğu yılları konu alan Kuruluş Osman dizisinin başrollerinde; başta Burak Özçivit olmak üzere, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Burak Çelik ve Cüneyt Arkın gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Bozdağ Film imzası ile seyirci karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisi, her salı saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Kuruluş Osman Dizisi 66. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Kuruluş Osman dizisi, seyircisinin karşısına 66. bölümü ile çıktı. Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde; obasına giren hainin şokunu yaşayan Osman Bey, atı Karayel'i öldüren ve Turgut Bey’in Alplerini katleden düşmanını aramaya başladı. Britinya Tekfurları’ndan şüphelenen Osman Bey, şüphelendiği Tekfur’u bulmak için elinde tuttuğu Papaz ile bir oyun oynamaya karar verdi. Turgut Bey’den intikam almak için harekete geçen Nikola ise, Turgut Bey’in obasına baskın verdi. Öte yandan Bala Hatun ile Malhun Hatun arasında gerilmeye başlanan baş hatunluk yarışı, kilim dokuma kavgası ile ayyuka çıktı.

Kuruluş Osman Dizisi 67. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kuruluş Osman dizisi, 67. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan 67. bölüm fragmanına göre; Osman Bey, Nikola’nın esir ettiği Turgut Bey’i kurtarmak ve Turgut Bey’in intikamını almak için harekete geçecek. Britinya Tekfurları gözünü Papaz’a dikecekken; Osman Bey’in yeni fetih politikası hem Malhun hem de Bala Hatun’dan destek görecek. İlgiyle takip edilen Kuruluş Osman dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.