Müge Anlı 21 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 21 Ekim 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 21 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 21 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 21 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Reyting sıralamasının vazgeçilmez yapımı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ilgi çekici dosyaları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni gününde sıcak gelişmeler ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, kayıp Selçuk ile ilgili çok önemli gelişmelere ulaşmış bulunuyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 21 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 20 Ekim’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, dikkat çekici dosyaları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Tüm Türkiye’nin gündemini oluşturan şüpheli kayıp ve cinayet dosyalarını ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 20 Ekim’de Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 20 Ekim 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen dosyalarının sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Nurgül Beyhan'ın cinayeti ele alınmaya devam etti. Nurgül Beyhan’ın eşi Yaşar Bey için ortaya atılan yasak aşk iddiasını tartışan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, iddiaları Yaşar Bey’e sordu. İddiaların asılsız olduğunu söyleyen Yaşar Bey, kendi hayatında bir tek kadın olduğunu onun da eşi olduğunu vurguladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni konularından biri olan ''DJ Gezgin'' isimli radyocu Mehmet Bey’in cinayeti ile ilgili gelişmeler de programın son bölümünde ele alındı. Mehmet Bey’in kaybında iddiaların odağına olan Fatma Hanım’ın onayı ile sağlık kayıtlarına ulaşan Müge Anlı, Fatma Hanım’ın söylediği gibi evde zorla tutulmadığını gözler önüne serdi. Kardeşini ölüme terk ettiğini ifade eden Müge Anlı’ya karşın Fatma Hanım ise, böyle bir şey olmadığını, korktuğu için yardım istemediğini söyledi. Öte yandan bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Selçuk Bey ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisi ile paylaşan Müge Anlı, anlatamayacağı ikili ilişkilerin olduğunu, ancak kaybın teyze oğlu Tarık Bey’in yalan söylediğinin ortaya çıktığını belirtti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 21 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara 21 Ekim 2021 Perşembe günü de gelmeye devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, DJ Gezgin ve Nurgül Beyhan cinayetini ele almaya devam edecek. Yeni gününde seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.