MasterChef 21 Ekim 2021 96. Bölüm Youtube Tek Parça Full İzle! Dün akşam MasterChef hangi takım kazandı? MasterChef te dün dokunulmazlığı kim aldı, potaya kim girdi??

Yeni sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021, eğlenceli anları ile seyircisine ekran başına kilitlemeyi yine başardı. MasterChef son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef son bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Adım adım şampiyonuna yaklaşmaya devam eden MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bu haftadan itibaren 14 kişi olarak yoluna devam ediyor. Yeni gününde iki yarışmacısını daha eleme potasına sokacak olan MasterChef Türkiye 2021, heyecanlı bir yarış ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki; MasterChef 96. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 95. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

İngiliz kökenli bir aşçılık yarışmasından Türkiye’ye beş sezondur uyarlanan MasterChef Türkiye, bu sezon 2021 yarışı ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Yeni haftasında bir yarışmacısına daha veda etmeye hazırlanan MasterChef Türkiye 2021, yeni gününde takım yarışlarının bu haftalık sonuna geliyor. Cuma ve cumartesi hariç olmak üzere haftanın 5 günü seyircisi ile buluşan MasterChef Türkiye 2021, yeni bölümlerini saat 20.00’da TV8 kanalından yayınlıyor.

MasterChef 95. Bölümde Neler Oldu?

TV8 ekranlarına en son 20 Ekim 2021 Çarşamba günü gelen MasterChef Türkiye 2021 yarışması, seyircisinin karşısına 95. bölümü ile çıktı. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde; haftanın ikinci takım yarışı gerçekleştirildi. Akdeniz mutfağı konsepti ile yarışan mavi ve kırmızı takım bir sürpriz ile karşılaştı. Yarışa sadece iki kişi başlayan mavi takımda Hasan ve Sergen yarışırken; kırmızı takımda Mert ve Eren yarıştı. Devam eden sürede takımlara ikişer kişi daha ekleyen mavi takım, Tahsin ve Araz’ı seçerken; kırmızı takım Burcu ve Azize’yi çağırdı. Son olarak ilerleyen sürede bir kişiyi daha ekleme hakkı kazanan mavi ve kırmızı takım, sırasıyla Safanur ve Ateş’i stüdyoya davet etti. Geriye kalan MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları ise, kimin hangi yemeği yaptığını bilmeden jüri üyeliği koltuğunda oturdu. Günün takım dokunulmazlığını kırmızı takım alırken, mavi takım bireysel dokunulmazlık yarışı için yeniden mutfağa girdi. Günün bireysel dokunulmazlığını kazanan isim ise, Safanur oldu. Öte yandan eleme potasına giden isimler Hasan ve Sergen olarak açıklandı.

MasterChef 96. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Ekranlara 21 Ekim 2021 Perşembe günü de gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, 96. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yeni gününde nefes kesen bir yarış ile ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, haftanın son takım yarışını ekranlara getirecek. Eleme potasının şekilleneceği MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.