Yalancı Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 22 Ekim 2021 Yalancı Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni fenomeni Yalancı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gizem dolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Yalancı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Yalancı Dizisi 22 Ekim 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Gizemli hikayesi ile Show TV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Yalancı dizisi, yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmak için hazırlıklarını tamamlamış bulunuyor. Yavaş yavaş her şeyin ortaya çıktığı Yalancı dizisinde bu hafta gerçekler ile yüzleşecek olan Deniz oluyor. Peki, Yalancı dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancı dizisi 5. bölümde neler yaşandı? İşte, Yalancı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Süreç Film imzası ile Show TV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Yalancı dizisi, gizemli hikayesini yavaş yavaş açmaya başlıyor. Bir İngiliz yapımı olan Liar dizisinden senaryoya uyarlanan Yalancı dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerde olmak üzere, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin, Mihrimah Selin Vardar ve Rızacan Durmuş gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Mehmet Emir ile Deniz’in arasında yaşanmış olan bir geceyi konu alan Yalancı dizisi, her cuma saat 20.00’da Show TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Yalancı Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 15 Ekim 2021 Cuma günü gelen Yalancı dizisi, 5. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yalancı dizisinin son bölümünde; Mehmet Emir, Saklışehir’in gözü önünde Deniz’e mahkeme celbini verdi. Ardından herkes Deniz’in yalan söylediğini düşünürken, Deniz tüm sosyal çevresinde dışlanmaya başladı. Ancak Mehmet Emir’in yüzünü ortaya çıkarmak için pes etmemeye karar veren Deniz, Mehmet Emir’in geçmişte yaşadığı bir ilişkinin detaylarını ulaştı. Mehmet Emir’in kendisine yaptığı şeyi fark eden Görkem ise, bir kanıt bulmak için harekete geçti. Öte yandan Deniz’in yaptığı her hamleden evine koyduğu kamera sayesinde haberdar olan Mehmet Emir, Deniz’in hep bir adım önünde olmayı bir kez daha başardı.

Yalancı Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Yalancı dizisi, 6. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yalancı dizisinin yayınlanan 6. bölüm fragmanına göre; Deniz, Yasemin ile eski eşi Murat arasında bir şey olduğunu Mehmet Emir’den öğrenecek. Bu bilgi ile dağılacak olan tek kişi Deniz olmayacakken, Okay da en az Deniz kadar paramparça olacak. Gizemli hikayesini yavaşa yavaş ortaya çıkaran Yalancı dizisi, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.