Aşk Mantık İntikam 18. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 22 Ekim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Aldığı reytingler ile yeni sezonun iddialı yapımları arasına girmeyi başaran Aşk Mantık İntikam dizisi, hikayesini anlatmaya devam ediyor. Gerçeklerin bir bir ortaya çıkmaya başladığı Aşk Mantık İntikam dizisine ait son bölüm fraagmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Aşk Mantık İntikam 18. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Aldığı reytingler ile yeni sezonun iddialı yapımları arasına girmeyi başaran Aşk Mantık İntikam dizisi, hikayesini anlatmaya devam ediyor. Gerçeklerin bir bir ortaya çıkmaya başladığı Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde Çağla bir hayli zor durumda kalıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 17. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 18. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Ekranlarından yaz sezonundan ana sezonuna devam eden nadir dizilerinden biri olan Aşk Mantık İntikam dizisi, bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden senaryoya uyarlanarak seyircisinin karşısına çıkıyor. FOX TV ekranlarından No:9 Productions imzası ile yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerini, Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) gibi birbirinden genç ve yetenekli isimler paylaşıyor. Entrikalı hikayesi ile her hafta reytinglerini giderek daha da arttıran Aşk Mantık İntikam dizisi, cuma günleri saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Aşk Mantık İntikam Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 15 Ekim 2021 Cuma günü gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, 17. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde; Çınar ile Esra’nın birlikte olması Çağla’ya büyük bir rahatlık verdi. Bu nedenle Ozan ile arasının bir hayli olduğunu düşünen Çağla, Ozanın kalbinin Esra’da olduğunu görmek istememekte kararlıydı. Hayatlarından Esra’yı çıkarmakta kararlı olan Çağla, Esra’nın şirketten gitmesi için yeni bir plan hazırladı. Şirketi tehlike atma pahasına planını devreye sokan Çağla, Esra’yı Ozan’ın gözünden düşürmek için harekete geçti.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 18. Bölümde Neler Olacak?

Ekranlara bu hafta da yeni bölümü ile gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, 18. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 18. bölüm fragmanına göre; Esra, Çağla’nın yaptıklarını Ozan’a kavga anında itiraf edecek. Çınar’ın Çağla’nın yaptıklarını öğrenmesi ise, aile içinde gergin anlar yaşanmasına neden olacakken; Çınar ile kavga eden Çağla, arabanın kontrolünü kaybedecek. Ekranların yeni sezon fenomeni Aşk Mantık İntikam dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.