Kırmızı Oda 48. Bölüm Full İzle! 22 Ekim 2021 Kırmızı Oda Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 48. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 48. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda 48. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonda da reytingleri altüst etmeye devam ediyor. Bu hafta heyecanlı bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kırmızı Oda dizisi, saat 20.00’da TV8 ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Kırmızı Oda Dizisi 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda dizisi 47. bölümde neler yaşandı? İşte, Kırmızı Oda dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabından senaryoya uyarlanarak seyircinin karşısına çıkarılan Kırmızı Oda dizisi, ikinci sezonu ile TV8 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı Kırmızı Oda dizisi, şimdilik Nihal Yalçın, İlayda Alişan, Ayta Sözeri, Başak Daşman, Burak Demir gibi usta oyuncular tarafından canlandırılan karakterleri konuk ediyor. Karakterlerinin travmalar ile dolu hayatları ile seyircisini her hafta ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda dizisi, her cuma saat 20.00’da TV8 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kırmızı Oda Dizisi 47. Bölümde Neler Yaşandı?

TV8 ekranlarına en son 15 Ekim 2021 Cuma günü gelen Kırmızı Oda dizisi, 47.bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde; Rezzan (Nihal Yalçın) ailesi ile birlikte değişmiş bir şekilde Doktor Hanım'ın yanına geldi. Başlangıca göre bir hayli toparlamış olan Rezzan, annesinin ablasına yaptıklarını gözyaşları içerisinde anlattı. Kızının ölümüne eşinin sebep olduğunu öğrenen Rezzan’ın babası İbrahim Bey ise, anne Nevin Hanım ile yolları ayırma kararı aldı. Kulakları duymayan bir şekilde kliniğe gelmesi nedeniyle bir hayli gergin olan Keklik (Ayta Sözeri), Doktor Hanım'ın yanında biraz sakinledi. Kızını anlatmaya devam eden Keklik, gözyaşlarını tutamadı. Öte yandan Kırmızı Oda’nın son misafiri Derya (Ayça Bingöl), evli bir adam ile bir ilişkisi olduğunu itiraf etti.

Kırmızı Oda Dizisi 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kırmızı Oda dizisi, 48. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kırmızı Oda dizisinin yayınlanan 48. bölüm fragmanına göre; Süveyda hırsızlık yaptığını kabul etmeye ve bunu neden yaptığını sorgulamaya başlayacak. Devamında Süveyda ailesi ile ilgi gerçekleri öğrenecekken; Deniz, Derya’nın yasak aşkını öğrenecek. Öte yandan Derya ile Deniz’in annesi Kırmızı Oda’ya gelecek. İkinci sezonu ile reytingleri altüst etmeye devam eden Kırmızı Oda dizisi, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.