Arka Sokaklar 600. Bölüm Full İzle! 22 Ekim 2021 Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 600. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 600. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 600. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu ile reytinglerin zirvesindeki yerini korumaya devam eden Arka Sokaklar dizisi, 16. sezonunun yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Maceranın tam gaz devam ettiği Arka Sokaklar dizisi bu hafta iddialı bir bölüm ile ekranlara geliyor. Peki, Arka Sokaklar dizisi 600. bölüm fragmanı yayınladı mı? Arka Sokaklar dizisi 599. bölümde neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar hakkında tüm detaylar…

Bu hafta 600.bölümüne imza atacak olan Arka Sokaklar dizisi; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi birbirinden iddialı isimlerin başrolleri üstlenmesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarındaki 16. sezonu ile kesintisiz bir biçimde en uzun devam den haftalık dizi unvanını elinde tutan Arka Sokaklar ile ekranlara gelmeye devam eden Arka Sokaklar dizisi, aksiyon dolu konusu ile yine reytinglerin zirvesine oturmayı başarıyor. Her bölümü ilk günkü ilgi ile izlenilen Arka Sokaklar dizisi, her cuma saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Arka Sokaklar Dizisi 599. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 15 Ekim 2022 Cuma günü gelen Arka Sokaklar dizisi, seyircisinin karşısına 599. bölümü ile çıktı. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde; Bora, yaralı bir şekilde yakalandığı için tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Ardından cezaevine gönderilen Bora’nın kardeşi Harun, abisinin yakalanmasından dolayı Mesut komiseri sorumlu tutmaya başladı. Harun’un baskıları nedeniyle başlatılan Mesut komiser hakkındaki soruşturma, Ankara’dan atanan müfettiş İdil ile birlikte derinleştirilmeye çalışıldı. Kurulan tuzak ile "Yaralı Yüz"ün kim olduğunu öğrenen ekip, narkotik şube ile ortak bir operasyon yapmaya karar verdi. Bu operasyonda da başarıya ulaşan ekip, aldığı bir ihbar üzerine bu kez bir katilin peşine düştü. Saadet adında bir kadının öldürüldüğü bilgisine ulaşan ekip, katil şüphesi ile bir doktoru gözaltına aldı.

Arka Sokaklar Dizisi 600. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 600. bölümü ile gelecek olan Arka Sokaklar dizisi, bir yüz bölümünü daha devirecek. Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan 600. bölümü fragmanına göre; Hüsnü, Mesut ve Rıza Baba’ya acı bir haber verecek. Ayla ve Rıza Baba’yı yıkacak olan bu haber, ekipte de büyük bir yankı uyandıracak. İlgiyle takip edilen Arka Sokaklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.