Kıbrıs: Zafere Doğru 11. Bölüm Full İzle! 22 Ekim 2021 Kıbrıs: Zafere Doğru Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in taze dizilerinden olan Kıbrıs zafere doğru, beğenileri üzerine toparlamaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren gündemlerden düşmeyen Kıbrıs zafere doğru, tarihten beslendiği konusuyla da takdirleri topluyor. Dönem dizisi olarak çekilen Kıbrıs zafere doğru, mekan ve kostüm detaylarıyla da oldukça beğeniliyor. Yeni başlayan Kıbrıs zafere doğru dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kıbrıs zafere doğru dizisi 11. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Kıbrıs zafere doğru Dizisi 11. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Sezona yeni adı ile devam eden Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, seyircisinin karşısına artık Kıbrıs: Zafere Doğru ismi ile çıkıyor. İkinci sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Kıbrıs: Zafere Doğru ele aldığı dönem hikayesinin en çok merak edilen kısımlarından biri olan Erenköy Direnişi ile seyirci ile buluşuyor. Peki, Kıbrıs: Zafere Doğru 10. bölümde neler oldu? Kıbrıs: Zafere Doğru 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

TRT1 ekranlarının dönem dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Kıbrıs, ikinci sezonunda Kıbrıs: Zafere Doğru ismi ile seyircisinin karşısına çıkma kararı almış bulunuyor. Bu sezon Kıbrıs Zaferi’nin önemli bir ayağı olan Erenköy Direnişi’ni ve zafere giden yolu anlatacak olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi; Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu gibi başarılı isimlerin başrolleri paylaşması ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Sevilen hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile ekranlardaki yerini almaya devam eden Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, her cuma saat 20.00’da başlıyor.

Kıbrıs: Zafere Doğru 10. Bölümde Neler Oldu?

Yeni sezonuna geçtiğimiz hafta itibariyle yeni adıyla başlayan Kıbrıs: Zafere Doğru (Bir Zamanlar Kıbrıs) dizisi, 10. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin son bölümünde; Rum ve Yunan ordusu işgali altında olan Kıbrıs’ı savunmak için vatanlarına koşan 500’ün üzerindeki öğrenci ve 200 civarı Kıbrıslı Mücahit savunma hattı oluşturabilmek için Ankaralı, Mücahit Kemal ve Mücahit Derviş ile Lefkoşa’da buluştu. Sürgün yiyen ve Kıbrıs’a alınmayan Rauf Denktaş, gizlice adaya girebilmek için Ali Rıza Vuruşkan ile planlar hazırlamaya başladı. 15 bin kişilik bir Yunan ve Rum ordusu ile adeta işgal altına alınan Kıbrıs’ı savunmak için harekete geçen Mücahitler ve halk, Türkiye’den gelecek bombardıman uçaklarını ve Cengiz Topel’i beklerken siperlerini korumak için var gücü ile mücadele etti.

Kıbrıs: Zafere Doğru 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, 11. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kıbrıs: Zafere Doğru Ankaralı dizisinin yayınlanan 11. bölüm fragmanına göre; gizli görevle Erenköy’e desteğe yollanan Mücahitler, Erenköy halkını ateş altından kurtarmak için mücadele edecek. Yunan ve Rum ordusunun açtığı ateşten köy halkını kurtarmaya çalışacak olan Mücahitler, siperlerinde kayıp vermemek için savaşacak. Heyecanlı hikayesi ile bu hafta da ekranlardaki yerini alacak olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, bu akşam saat 20.00’da seyircisinin karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.