Kardeşlerim 25. Bölüm Full İzle? 23 Ekim 2021 Kardeşlerim Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 4. bölüm full izleme linkine ve 4. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim 5. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Sezonun en iddialı yapımlardan biri olmaya devam eden Kardeşlerim dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Her cumartesi saat 20.00’da ekranlara gelen Kardeşlerim dizisinde gerginlik bu hafta hat safhaya geliyor. Peki, Kardeşlerim dizisi 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 24. bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

İkinci sezonu ile ATV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Kardeşlerim dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduran Kardeşlerim dizisi, anne ve babasını talihsiz bir biçimde aynı dönemde kaybeden, birbirine bağlı dört kardeşin dram dolu hikayesini konu alıyor. Kardeşlerin zorlu hayat şartlarına karşı verdiği umut dolu mücadele ile seyircisini her hafta ekran başına kilitleyen Kardeşlerim dizisi, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarını aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kardeşlerim Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 16 Ekim 2021 Cumartesi günü gelen Kardeşlerim dizisi, 24.bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kardeşlerim dizisinin son bölümünde; Asiye’nin gerçekleri öğrenmesi Doruk ile arasının iyice açılmasına neden oldu. Kadir’e tüm gerçekleri anlatan Asiye, Kadir ile Akif’i karşı karşıya getirirken; Melisa, Cemile ile Kadir yakınlaşmasının diye tehlikeli bir plan yaptı. Ömer’in karşısına çıkan fırsatı değerlendirebilmesi için gece gündüz çalışan kardeşler, umudunu bu kez bu yeni fırsata bağladı. Öte yandan Kaan ile ilgili tüm gerçekleri öğrenen Doruk, babasının yalanlarından sıkılarak, Akif ile yüzleşmeye karar verdi.

Kardeşlerim Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kardeşlerim dizisi, 25. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 25. bölüm fragmanına göre; Doruk, babası ile yaptıklarından dolayı kavga ederek, evi terk edecek. Evi terk ettikten sonra kardeşlerin yanına gidecek olan Doruk, bu davranışı ile babası Akif’i bir kez daha karşısına alacak. Öte yandan Emel’e çıkan paraya aileye yeni umut olacak. Sevilen dizi Kardeşlerim, bu cumartesi saat 20.00’da yeni bölümü ile ATV ekranlarından seyircisinin karşısın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.