Son Yaz Dizisi 26. Bölüm Full İzle! 16 Ekim 2021 Son Yaz Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların sevilen dizilerinden biri haline gelen Son Yaz, hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Bu kez Selim’in intikam planları üzerine kurulu olan Son Yaz dizisi, uzunca bir aradan sonra Selim ve Akgün’ü yeniden bir araya getiriyor. Sizde sevilen dizi Son Yaz son bölüm fragmanını ve canlı yayın linkine ulaşmak istiyorsanız işte size detaylar...

Son Yaz 4. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Şu sıralar çok sık dizilerin finallerinin yaşandığı ekranlarda Son Yaz dizisi de reyting kurbanı oluyor. Hikayesi ve oyunculuk performansları ile sadık seyirci kitlesini bir hayli etkileyen Son Yaz dizisi, geçtiğimiz hafta itibariyle seyircisine veda etmiş bulunuyor. Peki, Son Yaz dizisi 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz dizisi 26. bölümde (final bölümü) neler yaşandı? İşte, Son Yaz dizisine dair güncel detaylar…

İki sezondur FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkan Son Yaz dizisi, geçtiğimiz hafta itibariyle hikayesini sonlandırdı. O3 Medya imzası ile son kez ekranlardaki yerini alan Son Yaz dizisinin yönetmeliğini Semih Bağcı, senaristliğini ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç üçlüsü üstlendi. Gizemli ve heyecanlı hikayesi ile seyircisini her hafta ekran başına kilitlemeyi başaran Son Yaz dizisi, usta oyunculuk performansları ile de seyircisinin takdirini toplamayı başardı. Başrollerinde; Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan gibi ünlü isimleri bulunduran Son dizisi, son kez 16 Ekim 2021 Cumartesi günü seyircisinin karşısına çıktı.

Son Yaz Dizisi 26. Bölümde (Final Bölümü) Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 16 Ekim 2021 Cumartesi günü gelen Son Yaz dizisi, 26. bölümü ile final yaptı. Son Yaz dizisinin finalinde; Selim, itirafını hazırladıktan sonra kendisini araç sürerken kaybetti ve arabası ile kaza yaptı. Babasını kaza yerinden eve getirerek, evde iyileştirmeye çalışan Yağmur her şeyden habersizdi. Selim’in cebindeki itirafı bulan Emel, Selim’i teslim etmek için çabaladı. Sare, Selim’in suçunu itiraf etmemesi ile zor durumda kalırken; Halil Sadi’yi kaçıran arabayı bulamadığı için görevden el çektirildi. Sonunda suçu ortaya çıkan Selim, hapse düşerken; avukatlığını kızı Yağmur üstlendi. Sonunda Akgün ile mutlu bir birliktelik yaşamaya başlayan Yağmur, bir yandan nişanlılığını sürdürmeye çalışırken; bir yandan babasını cezaevinden kurtarmak için çabaladı. Canan’ın katilini öğrenmek için yanıp tutuşan Selim, Sare’nin verdiği bir dosyayı Akgün aracılığıyla teslim olunca katilini öğrendi. Ancak katil, seyirciye gösterilmedi.

Son Yaz Dizisi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara geçtiğimiz haftadan itibaren bir daha gelmeyecek olan Son Yaz dizisi, yerini yeni dizi Elkızı’na bıraktı. Bu haftadan itibaren her cumartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak olan Elkızı dizisi, bu akşam ilk bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.