O Ses Türkiye 23 Ekim 2021 Full Canlı İzle! O Ses Türkiye Yeni Sezon 4. Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dünyanın birçok ülkesinde The Voice adı ile yayınlanan iddialı yarışma O Ses Türkiye ismi ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl 10.sezonu ile TV8 ekranlarına gelecek olan O Ses Türkiye son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Yeni sezonu ile TV8 ekranlarındaki yerini almaya başlayan O Ses Türkiye 2021 yarışması, yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Jüri üyeleri arasındaki keyifli atışmalar ile bu hafta da ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye 2021 yarışması, bu akşam saat 20.00’da başlıyor. Peki, O Ses Türkiye yarışması 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? O Ses Türkiye 3. bölümünde neler oldu? İşte, O Ses Türkiye yarışması hakkındaki tüm detaylar…

O Ses Türkiye 1. Bölüm 23 Ekim 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Dalkılıç gibi birbirinden iddialı isimlerin üstlendiği O Ses Türkiye 2021 yarışması, yeni sezonu ile ekranlardan fırtınalar estirmeye devam ediyor. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen O Ses Türkiye 2021 yarışması, yarışmanın ilk bölümü olan kör seçmeler ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Seyircisine keyifli bir akşam vaat eden O Ses Türkiye 2021 yarışması, her cumartesi saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanıyor.

O Ses Türkiye 3. Bölümünde Neler Oldu?

Her cumartesi seyircisi ile buluşmaya devam eden O Ses Türkiye 2021 yarışması, 16 Ekim 2021 Cumartesi günü 3. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. O Ses Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde; birbirinden iddialı sesler kör elemeler bölümünü geçmek için yarıştı. “Yalnız” adlı şarkı ile dört jüri üyesini birden döndürmeyi başaran Doğan Cem Özdemir, Oğuzhan Koç’un takımını seçerken; “Ya Evde Yoksan” adlı şarkı ile dört jüri üyesini birden döndürmeyi başaran Semih Kandemir ve Hilmi Soral, Beyazıt Öztürk’ün takımına girmeyi tercih etti. Günün başarılı isimlerinden biri olan Oğuzhan Özel, Murat Boz’un takımına girerken; Mehmet Türker, Oğuzhan Koç’un takımına girdi. Öte yandan jüri üyeleri arasındaki eğlenceli diyaloglar, stüdyodaki seyirciyi gülmekten kırıp geçirirken; güne damga vuran hareket, Acun Ilıcalı’nın Ebru Gündeş’e yaptığı doğum günü sürprizi oldu.

O Ses Türkiye Yarışması 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye 2021 yarışması, 4. bölümü ile TV8 ekranlarındaki yerini alacak. O Ses Türkiye 2021 yarışmasının yayınlanan 4. bölüm fragmanına göre; jüri üyelerini etkileyecek olan iki farklı isim stüdyoda keyifli atışmaların yaşanmasına neden olacak. İddialı sesler, eğlenceli anlar ve gerçek bir müzik ziyafeti ile ekranlardaki yerini bu cumartesi de alacak olan O Ses Türkiye 2021 yarışması, saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.