Yalancılar Ve Mumları Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 24 Ekim 2021 Yalancılar Ve Mumları Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni fenomeni Yalancı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gizem dolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Yalancı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Yalancılar ve Mumları 4. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların çiçeği burnunda dizisi Yalancılar ve Mumları, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İddialı hikayesi ile seyircisini şimdiden ekran başına kilitlemeyi başaran Yalancılar ve Mumları dizisi, bu hafta gerçekleri yavaş yavaş ortaya çıkarmaya başlıyor. Peki, Yalancılar ve Mumları 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancılar ve Mumları 3. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Med Yapım imzası ile FOX TV ekranlarından yeni sezona iddialı bir giriş yapan Yalancılar ve Mumları dizisi, bir İngiliz yapımı olan Mistresses dizisinden senaryoya uyarlanarak, seyircisinin karşısına çıkarıyor. Gizemli bir hikaye ile ekranlara gelen Yalancılar ve Mumları dizisi, dört yakın arkadaşın sırlarını ve yaşamlarındaki zorlukları konu alıyor. Öte yandan başrollerinde; Elçin Sangu (Meliha), Ceren Moray (Elif), Şafak Pakdemir (Şebnem), Burcu Gölgedar (Leyla), Feyyaz Duman (Yakup), İsmail Demirci (Engin), İlker Kızmaz (Hasan) ve Melike Güner (Şerife) gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduran Yalancılar ve Mumları dizisi, her pazar saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Yalancılar ve Mumları 3. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 17 Ekim 2021 Pazar günü gelen Yalancılar ve Mumları dizisi, 3. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yalancılar ve Mumları dizisinin son bölümünde; cevapsız aramalar ile başı dertte olan Elif, Yakup’tan istediği yardım ile cevapsız aramaların kaynağına ulaşmayı başardı. Engin’in yaşadığına yavaş yavaş emin olmaya başlayan Elif, Engin’in gizli gizli evine girip çıktığından henüz haberdar değildi. Yakup’un gizemli halleri karşısında Elif’i uyaran Ceyda ise, babasının karizmatik doktoru Fuat ile karşı karşıya geldi. Öte yandan Metin’den hiçbir şekilde kaçamayan Meliha, geçmişteki sırları ile birer birer yüzleşmeye karar vardır. Hasan’ın tavırlarına artık katlanmayan Şebnem ise, tesadüfen kocasının kendisini aldattığını öğrendi.

Yalancılar ve Mumları 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlardaki yerini bu hafta da yeni bölümü ile alacak olan Yalancılar ve Mumları dizisi, 4. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yalancılar ve Mumları dizisinin yayınlanan 4. bölüm fragmanına göre; Elif, Şerife ile Engin’in arasında bir şeyler olduğunu öğrenecek. Bunun ardından Şerife ile yüzleşecek olan Elif, ona hesap soracak. Sumru’nun aniden bayılması ile paniğe kapılacak olan Elif, kızını kurtarmak için harekete geçecek. Ekranların yeni gözdesi Yalancılar ve Mumları dizisi, bu pazar saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.