Esra Erol'da 25 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 25 Ekim 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 25 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 25 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 25 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 25 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol'da yeni bir haftaya başlıyor. Esra Erol’un sevilen sunumu ve heyecanlı yüzleşmeleri ile ekranlardaki yerini alacak olan Esra Erol'da programı, saat 16.20’de başlayacak. Peki, Esra Erol’da programı 25 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 22 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Bir süredir iddialı formatı ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Esra Erol'da programı, yoluna yeni canlı yayınları ile bu hafta da devam ediyor. Kayıp yakınlarını arayan aile üyelerinden ilginç aldatma öykülerine sahip olan çiftlere kadar stüdyosunda pek çok mağduru ağırlayan Esra Erol'da programı, gerçek yaşam öykülerini gözler önüne seriyor. Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan Esra Erol'da programı, saat 16.20’de ATV ekranlarından başlıyor.

Esra Erol’da Programı 22 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 22 Ekim Cuma günü gelen Esra Erol'da programı, merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol'da programının son bölümünde; programa yeni konuk olan Hatice Uzun, oğlu Emrullah Bey’in gelini Sedanur Hanım tarafından kaçırıldığını iddia etti. Akıl almaz bir iddia ile stüdyoya konuk olan Hatice Hanım’ın oğlunu Esra Erol buldu. Karısını sevdiği için gittiğini söyleyen Emrullah Bey, annesinin iddia ettiği gibi bir kaçırılma olayının olmadığını belirtti. Haftalar önce evini terk ederek, Hüseyin isimli bir şahsa kaçan Ayşe Hanım, kocası Hasan Bey ile son kez stüdyoda yüzleşti. Anlaştıklarını söyleyen Ayşe Hanım, eşinden boşanmak istediğini, çocuklar için ortak velayet alacaklarını ve yanlışı yanlış ile örtmek istemediği için Hüseyin Bey’den ayrıldığını söyledi. Ayşe Hanım’ın bu kararı başta Hasan Bey olmak üzere stüdyodaki tüm seyirciyi mutlu ederken Esra Erol’u da duygulandırdı.

Esra Erol’da Programı 25 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Bugün itibariyle yeni bir haftaya başlayacak olan Esra Erol'da programı, 25 Ekim 2021 Pazartesi günü de seyircisinin karşısına çıkacak. Esra Erol'da programının yeni bölümünde, kayıp yakınlarını ve evden kaçan eşlerini aramak için stüdyoya yeni konuklar alınacak. Merak edilen yüzleşmelerin de devam edeceği Esra Erol'da programı, saat 16.20’de ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.