Sabahın Sultanı Seda Sayan 46. Bölüm 25 Ekim 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 46. Bölüm Tamamı Tek Parça 25 Ekim 2021 Pazartesi Star TV Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 25.10.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının fenomen yapımlarından biri haline gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, yeni formatı ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bugün sürpriz konukları ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, sevenleri de kavuşturmak için harekete geçiyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 45. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 46. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Yeni sezonun iddialı gündüz kuşağı yapımlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, seyircisinin karşısına yeni bölümleri ile çıkmaya devam ediyor. Her gün sağlık, moda, magazin gibi yaşamın içinden kategorilerde alanının tanınan isimlerini konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, artık birbirlerini sevdikleri halde ailelerini evliliklerine ikna edemeyen gençlere de aileleri ile arasında aracılık yapmaya çalışıyor. Global Medya imzası ile seyircisinin karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından canlı yayına başlıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 45. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 22 Ekim 2021 Cuma günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 45.bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde; Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Aret Kamar, “tüp bebek tedavisi nasıl yapılır?” sorusunun yanıtını verdi. Programın bir diğer konuğu olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Servet Yetgin, meme kanserinin görülme sıklığı hakkında faydalı bilgiler verdi. Öte yandan yeni formatında sevenleri kavuşturmak için düğmeye basan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, Mira ve Fırat ile Akile ve Beran çiftinin ailelerini ikna etmek için harekete geçti.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 46. Bölüm Gündemleri Neler?

Hafta içi her gün ekranlardaki yerini almaya devam edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, yeni haftasına 46. bölümü ile başlayacak. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni bölümünde sağlık dünyasının duayen isimleri seyircinin merak ettiği soruları stüdyoda yanıtlayacak. Sevenleri kavuşturmak için de çabalamaya devam edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, saatler 09.45’i gösterdiğinde Star TV ekranlarından canlı yayına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.