Müge Anlı 29 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 29 Ekim 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 29 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en etkili gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, reytinglerin zirvesini yerini korumaya bu hafta da devam ediyor. Bugün haftanın son yayını ile ekranlara gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 28 Ekim’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Şüpheli kayıp ve ölümlerin peşine 2008 yılından bu yana düşen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her bölümü ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı her dosyayı gündem haline getirmeyi başarıyor. Araştırdığı konuları çözüme ulaştırmada da etkileyici bir başarı sergileyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 28 Ekim’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 28 Ekim 2021 Perşembe günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bir şüpheli kayıp vakasını araştırmaya başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; banka hesabında 3 milyona yakın para olduğu iddia edilen 22 yaşındaki Şenol Girgin kayıp olarak aranmaya başladı. Genç adamın kripto para işi yaptığını belirten Müge Anlı, arabasının terk edilmiş olarak bulunduğunu ve telefonundan araba içerisinde çıktığını belirtti. Öte yandan bir önceki gün Bilsen Pirpor'u aramaya başlayan Müge Anlı, konuyla ilgili tanıkların söylediklerini seyircisi ile paylaştı. Bilsen Hanım’ın sevgilisi olduğu bilinen Yüksel Bey’in çelişkili ifadeleri dikkatleri üzerine çekerken, Yüksel Bey’in hem evli hem de genç bir sevgilisinin daha olduğu yönündeki iddialar Bilsen Hanım’ın aşk cinayetine mi kurban gittiğini düşündürmeye başladı. Bilsen Hanım’ın yaşadığı bölgede bir cesedin bulunması ve Bilsen Hanım ile cesedin ortak özellikler taşıması ise, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son yayını sayesinde ortaya çıktı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 29 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 29 Ekim 2021 Cuma günü de seyircisinin karşısına çıkacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu ile programı açacak olan Müge Anlı, Şenol Bey ve Bilsen Hanım ile ilgili sıcak gelişmeleri de seyircisi ile paylaşacak. Büyük bir ilgi gören Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ekranlardaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.