Arka Sokaklar 601. Bölüm Full İzle! 29 Ekim 2021 Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 601. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 601. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 601. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu ile reytinglerin zirvesini bir kez daha bırakmayan Arka Sokaklar dizisi, aksiyon dolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Seyircisini heyecanlandıracak bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanan Arka Sokaklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Arka Sokaklar dizisi 601. bölüm fragmanı yayınladı mı? Arka Sokaklar dizisi 600. bölümde neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar hakkında tüm detaylar…

Bu hafta 600 bölümü ardında bırakmış olan Arka Sokaklar dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi birbirinden iddialı isimlerin başrollerini paylaştığı Arka Sokaklar dizisi, aksiyon dolu polisiye hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Bu yıl 16. sezonu ile seyircisinin karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisi, yine her bölümü ile reytinglerin zirvesine oturmayı başarıyor. Öte yandan sevilen yapımlardan biri olan Arka Sokaklar dizisi, her cuma saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Arka Sokaklar Dizisi 600. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 22 Ekim 2021 Cuma günü gelen Arka Sokaklar dizisi, 600. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde; Kerim Aslan ve Vildan, Ruslar ile yapacakları anlaşma için Antalya’ya giderken, ekip Kerim Aslan’ın peşine düşmeye karar verdi. Harun’un kaçırılması ile daha da zor durumda kalan Mesut, müfettiş İdil tarafından gözaltına alınırken; Mesut’u kurtarmak isteyen ekip, yeni bir plan yapmaya karar verdi. Hakan’ın yardım tekliflerini kabul etmeyen Leyla, bir ailenin yanında hizmetçiliğe başlarken; yaşadığı bir talihsizlik sonucu evde yaşanan hırsızlık olayı ile suçlandı.

Arka Sokaklar Dizisi 601. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Arka Sokaklar dizisi, 601. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan 601. bölüm fragmanlarına göre; Kerim Aslan, ekibi atlatmayı başarsa da Rus Mafyası’nın eline düşmekten kaçamayacak. Bunun üzerine ekip Kerim Aslan’ı ele geçirmek için Rus Mafyası’nın peşine düşecek. Öte yandan Leyla, hırsızlık suçundan dolayı Hakan'dan yardım isteyecekken; İdil'in, Mesut'a olan yersiz ilgisi Selin’in dikkatini çekmeye başlayacak. Sevilen dizi Arka Sokaklar, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.