Yargı Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 31 Ekim 2021 Yargı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının yeni reyting rekortmeni olan Yargı dizisi, hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Yeni bölümü ile bu pazar seyirci karşısına çıkacak olan Yargı dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde…

 Yargı Dizisi 7. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun en gizemli hikayelerinden biri olan Yargı dizisi, seyircisini her hafta yeni bölümü ile ilgili meraklandırmayı başarıyor. Bu hafta çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanan Yargı dizisi, saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Yargı dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı dizisi 6. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri haline gelen Yargı dizisi, Ay Yapım imzası ile Kanal D ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Adalet ve bağlar arasına sıkışıp kalan hayatları konu alan Yargı dizisi, oyuncu kadrosunda; Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Ece Yüksel, Arda Anarat, Onur Durmaz gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduruyor. Yeni bölümleri seyircisi tarafından büyük bir merak ile beklenen Yargı dizisi, her pazar saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Yargı Dizisi 6. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 24 Ekim 2021 Pazar günü gelen Yargı dizisi, 6. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yargı dizisinin son bölümünde savcı Ilgaz ile kurduğu tuzağın sonucunda katilin Engin olduğunu öğrenen Ceylin, Engin’e saldırmak üzereyken Ilgaz devreye girdi. Ceylin’i gözaltına aldıran Ilgaz, sakinleşmesi için ona zaman tanımaya karar verdi. Pars, Ceylin’e olan hislerini bile bir kenara koyarak onu usulsüz delil topladığı için suçlayıp meslekten menettirmeye karar vermişken, bu noktada Ilgaz’ın ifadesine başvurmak istedi. Çünkü Ilgaz’ın kimse ya da hiçbir şey için yalan söylemeyeceğinden herkes emindi. Hem yalan söylemeden hem de Ceylin’i ele vermeden soruşturmadan kurtulmanın bir yolunu buran Ilgaz ise, Pars’a hiç beklemediği bir haber verdi. Öte yandan Yekta oğlunun suçunu temizlemek için çabalarken; Zafer, Çınar’ın serbest bırakılmasıyla birlikte onu öldürmek için peşine düşmeye başladı.

Yargı Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Yargı dizisi, 7. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yargı dizisinin yayınlanan 7. bölüm fragmanlarına göre; Ilgaz ve Ceylin'in sürpriz evliliği herkes üzerinde şok etkisi yaratırken; Pars ve Neva’yı de çılgına döndürecek. Öte yandan Zafer ile yüz yüze gelen Çınar, Zafer’in silahından kurtulmaya çalışacak. Büyük bir ilgi gören Yargı dizisi, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.