O Ses Türkiye 30 Ekim 2021 Full Canlı İzle! O Ses Türkiye Yeni Sezon 5. Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dünyanın birçok ülkesinde The Voice adı ile yayınlanan iddialı yarışma O Ses Türkiye ismi ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl 10.sezonu ile TV8 ekranlarına gelecek olan O Ses Türkiye son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde..

O Ses Türkiye 1. Bölüm 30 Ekim 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en eğlenceli yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye, 2021 sezonunun kör seçmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı sesleri her hafta seyircisi ile buluşturan O Ses Türkiye 2021 yarışması, bugün saat 20.00’da başlıyor. Peki, O Ses Türkiye yarışması 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? O Ses Türkiye 4. bölümünde neler oldu? İşte, O Ses Türkiye yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Dünyaca ünlü bir yarışmadan TV8 ekranlarına uyarlanan O Ses Türkiye, bu sezon 2021 yarışı ile seyircisinin karşısına çıkıyor. O Ses Türkiye 2021 yarışmasının jüri üyeliklerini; Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Dalkılıç gibi birbirinden iddialı isimler üstleniyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunun Acun Ilıcalı’nın üstlendiği O Ses Türkiye 2021 yarışması, eğlenceli anları ve müzik dolu içeriğiyle her cumartesi saat 20.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

O Ses Türkiye 4. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 23 Ekim 2021 Cumartesi günü gelen O Ses Türkiye 2021 yarışması, 4. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. O Ses Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde; kör seçmeler etabı tüm heyecanıyla devam etti. Seslendirdiği şarkı ile dört jüri üyesini de döndürmeyi başaran Kübra Gözel ve Aykut Şahan, tercihini Beyazıt Öztürk’ten yana kullanırken; seslendirdiği şarkı ile dört jüri üyesini de döndürmeyi başaran Oğuzhan Doğan ve Doğan Kutlu, Ebru Gündeş’in takımına girmeyi tercih etti. Öte yandan seslendirdiği şarkı ile dört jüri üyesini de döndürmeyi başaran Remzi Fatih Tatlıdil ve Esat Ergüven, Oğuzhan Koç’un takımına girerken; şarkıcı Murat Boz, günün en az tercih edilen jüri üyesi oldu. Ayrıca O Ses Türkiye 2021 yarışması, yeni bölüm seçmelerini; İstanbul, Muğla, Antalya, Şanlıurfa, İzmir, Ankara ve Gaziantep illerinde gerçekleştireceğini seyircisine duyurdu.

O Ses Türkiye Yarışması 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan O Ses Türkiye 2021 yarışması, 5. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. O Ses Türkiye 2021 yarışmasının 5. bölümünde keyifli anlar ve jüri üyeleri arasındaki tatlı atışmalar kaldığı yerden devam edecek. Yeni sezonu ile TV8 ekranlarındaki yerini almaya başlayan O Ses Türkiye 2021 yarışması, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.