Müge Anlı 2 Kasım 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 2 Kasım 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Kasım 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Kasım 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 2 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı konular ile ilgili önemli ipuçları elde etmiş bulunuyor. Hafta içi her sabah saat 10.00’da ekranlarda olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün sürpriz bir gelişme ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Kasım gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Kasım’da neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile aldığı reytinglerle ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Her yeni gününde sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da canlı yayınına başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Kasım’da Neler Yaşandı?

Ekranlardaki yerini en son 1 Kasım 2021 Pazartesi günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen konularındaki önemli gelişmeleri seyircisine bildirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; bir süredir kayıp olarak aranan Bilsen Pirpor’un cesedine ulaşıldı. Öldürüldükten sonra dere yatağına atılan ve kimsesizler mezarlığına defnedilmiş olan kadının yapılan DNA karşılaştırması sonrasında Bilsen Pirpor olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Bilsen Pirpor’un neden ve nasıl öldürüldüğü sorusunu ele alırken, Bilsen Hanım’ın kaybında parmağı olduğu iddia edilen emekli memur canlı yayında soruları cevapladı. Bilsen Pirpor'un sevgilisi Yüksel Bey’in annesi ise, ''Çok sevdim, kızım gibiydi'' diyerek, oğlunun da kendisinin de bu iş ile bir ilgisi olmadığını belirtti. Öte yandan bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan DJ Gezgin lakaplı Mehmet’in cinayetinde sıcak bir gelişme yaşandı. Kardeşinin cesedi ile ilgili ''Arkadaşının üzüm bağına gömmüş olabilir'' diyen abla Fatma Karadağ, bir kez stüdyodaki herkesi şaşkına çevirdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 2 Kasım 2021 Salı günü de seyircisinin karşısına çıkacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde Bilsen Pirpor’un şüpheli ölümü ile DJ Gezgin’in şüpheli kaybını araştırmaya devam edecek. Her gün büyük bir ilgi ile takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saatler 10.00’ı gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.