Müge Anlı 3 Kasım 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 3 Kasım 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 3 Kasım 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 3 Kasım 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 3 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların fenomen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bugün sıcak gelişmeleri ile ekranlara gelmesi beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 3 Kasım gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Kasım’da neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarındaki yayın hayatına 2008 yılından bu yana kesintisiz devam etmesi ile sadık bir seyirci kitlesi elde etmiş olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni konu ve konukları ile bu sezon da seyircisinin karşısına çıkıyor. Ele aldığı şüpheli kayıp ve ölüm dosyalarındaki sırları tek tek aralayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, tüm Türkiye’nin gündemini belirlemede de etkili bir rol oynuyor. Hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, şu sıralar Bilsen Pirpor’un şüpheli ölümünü araştırıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Kasım’da Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 2 Kasım 2021 Salı günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı Bilsen Pirpor dosyanın bilinmeyenlerini seyircisi ile paylaştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 69 gün sonra cesedi bulunan Bilsen Pirpor’un sevgilisi Yüksel Bey, pasaportun kendisinde olduğunu itiraf etti. Şüpheli ifadeleri ile tüm gözleri üzerine çevirten Yüksel Bey, Bilsen Pirpor’un pasaportunu kendisinin almadığını, Bilsen Hanım’ın evden ayrılırken unuttuğunu iddia etti. Öte yandan konuyla ilgili Bilsen Pirpor'un köyden ayrılırken bindiği dolmuşun sürücüsü canlı yayına bağlanarak tanık olduklarını anlattı. Bilsen Pirpor’un Kendisine ''Kovulduğum yere bir daha dönmem'' dediğini aktaran şoförün dediklerini kabul etmeyen Yüksel Bey ise, Bilsen Hanım’ı kovmadığını iddia etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 3 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 3 Kasım 2021 Çarşamba günü de seyircisinin karşısında olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde Bilsen Pirpor’un ölümündeki gizem perdesi biraz daha aralanacak. Sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saatler 10.00’ı gösterdiğinde ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.