Esra Erol'da 3 Kasım 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 3 Kasım 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 3 Kasım 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 3 Kasım 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 3 Kasım 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 3 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşakları arasına her sezonu ile giren Esra Erol'da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlginç yüzleşmelerinin devamı ile bugün ekranlara gelmeyi planlayan Esra Erol'da programı, saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 3 Kasım gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 2 Kasım’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının ikinci en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Esra Erol'da yeni bölümleri ve çok konuşulan yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Anlaşmazlığa düşen çiftler ve aile bireyleri arasında arabuluculuk yapan Esra Erol'da programı ele aldığı konuklarının yaşadıkları ilginç aldatma olayları ile de gündemlerdeki yerini hala koruyor. Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan Esra Erol'da programı, saatler 16.20’yi gösterdiğinde ATV ekranlarından başlıyor.

Esra Erol’da Programı 2 Kasım’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarına en son 2 Kasım 2021 Salı günü gelen Esra Erol'da programı, son bölümünde de çok konuşulacak olan yüzleşmelere ev sahipliği yaptı. Esra Erol'da programının son bölümünde; bebeğini istemediğini söyleyen Gülseren Hanım, bebeğinin kalp atışını dinledikten sonra bebeğini doğurmaya karar verdi. Doktor Ali Osman Koyuncu’ya muayene olan Gülseren Hanım, bebeğinin cinsiyetini canlı yayında öğrendi. Bebeğinin cinsiyetinin kız olacağını Esra Erol’dan öğrenen Gülseren Hanım, gözyaşlarını tutamadı. Ailesinin yanına gitmemekte kararlı olduğunu söyleyen Gülseren Hanım, Esra Erol’dan yardım istedi. Esra Erol'da programının şu sıralar en çok konuşulan konularından biri olan kaynana Hatice Hanım ile oğlan Emrullah Bey ve gelin Seda Hanım, bir kez daha stüdyodaydı. Hatice Hanım stüdyoya gelmez iken, Emrullah Bey ve Seda Hanım Esra Erol’un bir önceki bölümde verdiği söz ile damatlık ve gelinlik provasına gittiklerini söyledi. Hatice Hanım’ı yanında görmek istediklerini söyleyen Emrullah Bey ve Seda Hanım, annelerine son kez seslendi.

Esra Erol’da Programı 3 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen Esra Erol'da programı, 3 Kasım 2021 Çarşamba günü de seyircisinin karşısında olacak. Esra Erol'da programının yeni bölümünde seyircisinin merak ile takip ettiği yüzleşmelerin ikinci perdesi gerçekleşecek. Emrullah ile Seda’nın Hatice Hanım ile barışıp barışmadığının belli olacağı Esra Erol'da programının yeni bölümü bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.