Kanunsuz Topraklar 6. Bölüm 2021 Full İzle! 3 Kasım 2021 Kanunsuz Topraklar Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının yeni dizisi olan Kanunsuz Topraklar, gördüğü ilgiyi her geçen gün artırmaya devam ediyor. Yeni bölümleri ile hikayesini git gide derinleştiren Kanunsuz Topraklar dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde. İşte detaylar...

Kanunsuz Topraklar 6. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

 Ekranların yeni fenomeni haline gelen Kanunsuz Topraklar dizisi, iddialı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkmayı planlıyor. Yeni bölümünde seyircisini meraklandıracak yeni olaylar ile ekranlara gelecek olan Kanunsuz Topraklar dizisi, bugün saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak. Peki, Kanunsuz Topraklar dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanunsuz Topraklar dizisi 5. bölümünde neler oldu? İşte, detaylar…

Gold Yapım imzası ile FOX TV ekranlarına yeni sezonda gelmeye başlayan Kanunsuz Topraklar dizisi, maden işçilerinin hak mücadelesini konu alan dönem hikayesi ile bir hayli seviliyor. Oyuncu kadrosunda; Uğur Güneş (Davut), Esra Bilgiç (Gülfem), İlker Aksum (Mehmet), Necip Memili (Ali Gelik), Ali Erkazan (Tahir), Murat Daltaban (Malik), Kaan Taşaner (Avukat Yavuz), Eylül Su Sapan (Behice), Serdem Paçal (Fikriye), Doğaç Yıldız (Cemal), Onur Kaya (Eyüp) ve Ezgi Çelik (Asude) gibi birbirinden ünlü isimleri bulunduran Kanunsuz Topraklar dizisi, her çarşamba saat 20.00’da ekranlara geliyor.

Kanunsuz Topraklar Dizisi 5. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 27 Ekim 2021 Çarşamba günü gelen Kanunsuz Topraklar dizisi, 5. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kanunsuz Topraklar dizisinin son bölümünde; kızının yanında Davut’u yakalayan Malik Bey, Davut’u işten attı. Köy halkının geçimini Malik Bey’in kömürünü satarak destekleyen Davut, zora düşerken; Kasapoğlu ile arasının bozulması da bu duruma tuz biber ekti. Evinden Davut’a gitmek için kaçan Gülfem, imam nikahı ile Davut ile evlendi. Celal abisini sorumsuz davranmak ve onlara verdiği sözü tutmamakla suçlarken; Ali Gelik’in abisine karşı kendisini doldurmasına izin verdi. Gülfem ile Davut’un kendisini aldattığını düşünen Ali Gelik, bunun intikamını kullanmak için Celal’i kullanabileceğini düşündü. Ona yüklü bir para veren Ali Gelik, Celal’den abisini vurmasını istedi.  

Kanunsuz Topraklar Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kanunsuz Topraklar dizisi, 6. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kanunsuz Topraklar dizisinin yayınlanan 6. bölüm fragmanına göre; kalp krizi geçiren babasının durumunu merak eden Gülfem konağa dönecek ve babası iyi olana dek Ali Gelik’i oyalama görevini üstlenecek. Bu durumdan rahatsız olan Davut ise, Gülfem’den hükümet için çalıştığını saklamaya devam edecek. Ekranların yeni fenomeni Kanunsuz Topraklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile FOX TV’de olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.